۲۹ تیر ۱۴۰۴، ۱۳:۱۷

وجود ظرفیت‌های لازم در خراسان جنوبی برای مطرح شدن به عنوان استان قرآنی

وجود ظرفیت‌های لازم در خراسان جنوبی برای مطرح شدن به عنوان استان قرآنی

 بیرجند- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی از ظرفیت‌های لازم برای مطرح شدن در کشور به عنوان استان قرآنی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی صبح یکشنبه در شورای راهبری فعالیت‌های قرآنی خراسان جنوبی که با حضور حجت الاسلام رائیجی معاون امور استان‌ها، مردمی‌سازی و امور تبلیغی سازمان دارالقرآن کریم کشور برگزار شد، بیان کرد: ۲۰ کمیته در راستای اجرای طرح "زندگی با آیه ها" در خراسان جنوبی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ۸۳ درصد از نیروهای این اداره‌کل در زمینه اجرای طرح " زندگی با آیه ها" در استان فعالیت می‌کنند، افزود: توجه سازمان دارالقرآن کشور به خراسان جنوبی بسیار ارزشمند بوده که قدردان آن هستیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی از ظرفیت‌های لازم برای مطرح شدن در کشور به عنوان استان قرآنی برخوردار است.

وی با اشاره به برگزاری بسیار با شکوه برنامه محفل در بیرجند، گفت: خوشبختانه خراسان جنوبی در حوزه فعالیت‌های قرآنی در کشور از رتبه بسیار خوبی برخوردار است.

کد مطلب 6536247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha