۳۰ مرداد ۱۴۰۴، ۱۴:۲۶

۸۶ طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در تربت‌حیدریه است

۸۶ طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در تربت‌حیدریه است

تربت حیدریه - فرماندار تربت حیدریه گفت: ۸۶ طرح عمرانی تربت حیدریه با اعتباری بالغ بر ۱۱ هزار میلیارد ریال در هفته دولت کلنگ‌زنی و یا به بهره‌برداری می‌رسد.

مجتبی شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد :۸۶ طرح عمرانی این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۱۱ هزار میلیارد ریال در هفته دولت کلنگ‌زنی شده و یا به بهره‌برداری می‌رسد که از این تعداد ۷۸ طرح مرانی و زیرساختی با صرف اعتباری افزون بر هزار و ۷۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و هشت طرح نیز با اعتبار پیش‌بینی شده ۲۵۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی خواهد شد.

فرماندار تربت حیدریه گفت: بیشترین سهم اعتبارات ریالی طرح‌ها مربوط به حوزه آب و فاضلاب و برق است که در این خصوص برای هشت پروژه بزرگ آبفا از جمله تصفیه خانه فاضلاب و دیگر طرح‌ها ۶ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال (۶۶۸ میلیارد تومان) و برای هشت طرح در حوزه برق نیز ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال (۲۲۳ میلیارد تومان) اعتبار صرف شده‌است.

وی به دیگر طرح‌های قابل بهره‌برداری در هفته دولت اشاره و بیان کرد: از جمله آن‌ها می‌توان به طرح‌های شهرداری با اعتبار ۵۳۰ میلیارد ریال (۵۳ میلیارد تومان)، شهرداری نسر با اعتبار ۲۶۰ میلیارد ریال (۲۶ میلیارد تومان)، دیگر طرح‌های چهار بخشداری و نیز حوزه کشاورزی اشاره کرد.

کد مطلب 6567117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha