۱۷ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۱۹

60 درصد طرحهای زودبازده کمیته امداد خراسان رضوی پذیرفته شد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر اقتصادی خراسان رضوی گفت: بانکها 60 درصد طرحهای اقتصادی زودبازده کمیته امداد امام خمینی (ره) این استان را پذیرفته اند.

محسن مزاری در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: چهار هزار و 640 طرح با اعتبار 516 میلیارد ریال توسط کمیته امداد امام خمینی خراسان رضوی به بانکهای عامل استان معرفی شد که از این تعداد چهار هزار و 372 طرح با مبلغ مورد نیاز 306 میلیارد ریال مورد تائید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: همچنین دو هزار و 451 طرح با مبلغ 149 میلیارد ریال در این زمینه منجر به انعقاد قراداد با بانکها شده و تسهیلات یک هزار و 961 طرح نیز با مبلغ 106 میلیارد ریال پرداخت شده است.

مدیر کل دفتر اقتصادی استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: تا کنون 464 طرح توسط کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری به تصویب رسیده که از این تعداد 417 طرح به ارزش 562 میلیارد و 918 میلیون ریال توسط بانکها پذیرفته شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: 381 طرح از این تعداد منجر به عقد قرارداد شده و تسهیلات 136 طرح مسکن و شهرسازی نیز توسط بانکهای عامل پرداخت شده است.

 

 

 

کد خبر 659181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha