۱۰ مهر ۱۴۰۴، ۱۰:۲۵

فرماندار دشتی: مشکلات حوزه مسکن در شهرستان رفع شود

فرماندار دشتی: مشکلات حوزه مسکن در شهرستان رفع شود

بوشهر- فرماندار دشتی بر ضرورت رفع مشکلات مسکن شهرستان از جمله مشکلات به جا مانده حوزه مسکن مهر خورموج و تسریع در آماده‌سازی زمین‌های جوانی جمعیت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی صبح پنجشنبه در نشست با مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن که با حضور نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، رفع مشکلات مسکن مهر را از مطالبات اصلی مردم عنوان کرد.

وی با تقدیر از اقدامات انجام‌شده در سطح شهرستان، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم، حل مشکل آسانسور و شبکه فاضلاب مسکن مهر شهر خورموج است که انتظار می‌رود با همکاری دستگاه‌های متولی هرچه سریع‌تر برطرف شود.

فرماندار دشتی همچنین با اشاره به اهمیت اجرای سیاست‌های جمعیتی، گفت: تسریع در روند آماده‌سازی زمین‌های مربوط به طرح جوانی جمعیت از ضرورت‌های شهرستان است و باید در دستور کار ویژه قرار گیرد.

مقاتلی با قدردانی از پیگیری‌های نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در زمینه اجرای پروژه‌های مسکن، افزود: لازم است روند احداث دیوار حفاظتی و پل مورد نیاز برای طرح زمین جوانی جمعیت با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی، احداث مدرسه در طرح‌های جوانی جمعیت در شهرهای کاکی و خورموج را ضروری عنوان کرد و بر لزوم رفع مشکلات زمین‌های این طرح به‌ویژه در شهر کاکی تأکید کرد.

کد خبر 6609030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha