پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۸۷، ۲۰:۴۷

ایستگاه تحقیقات سازگاری بادام زمینی کشور در گیلان راه اندازی شد

رشت - خبرگزاری مهر: اولین ایستگاه تحقیقات "سازگاری بادام زمینی" کشور شامگاه پنجشنبه با حضور مدیر کل پنبه و دانه های روغنی وزارت جهاددکشاورزی، استاندار گیلان و جمعی از مسئولان محلی در شهرستان آستانه اشرفیه راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در آستانه اشرفیه، مدیرکل دفتر دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی در مراسم آغاز به کار این ایستگاه گفت: بادام زمینی از دانه های روغنی است که 45 تا50 درصد روغن بسیار مرغوب دارد و گسترش کشت آن در مناطق حاصلخیز کشور از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است.

استاندار گیلان نیز در سخنانی به اهمیت کشت دانه های روغنی اشاره کرد و گفت: بادام زمینی علاوه بر استفاده آجیلی ان که هم اکنون در کشورمان مرسوم است، می تواند به عنوان یک دانه روغنی برای خودکفایی در زمینه تولید روغن در کشور استفاده شود.

قهرمانی افزود: بادام زمینی با 45 میلیارد ریال درآمد خالصی که برای سه هزار کشاورز بادام کار آستانه ای دارد علاوه بر جایگاه اقتصادی آن در فرهنگ مردم این منطقه نیز جایگاه ویژه ای دارد.

در این ایستگاه ارقام مختلف بادام زمینی به صورت آزمایشی کشت می شود تا بهترین ارقام آن برای ترویج و شناسایی زمین کشاورزان توزیع شود.

‪ ۸۰‬درصد بادام زمینی کشور در آستانه اشرفیه تولید می‌شود.‬

 

کد خبر 663302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha