به گزارش خبرنگار مهر در آستانه اشرفیه، مدیرکل دفتر دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی در مراسم آغاز به کار این ایستگاه گفت: بادام زمینی از دانه های روغنی است که 45 تا50 درصد روغن بسیار مرغوب دارد و گسترش کشت آن در مناطق حاصلخیز کشور از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است.
استاندار گیلان نیز در سخنانی به اهمیت کشت دانه های روغنی اشاره کرد و گفت: بادام زمینی علاوه بر استفاده آجیلی ان که هم اکنون در کشورمان مرسوم است، می تواند به عنوان یک دانه روغنی برای خودکفایی در زمینه تولید روغن در کشور استفاده شود.
قهرمانی افزود: بادام زمینی با 45 میلیارد ریال درآمد خالصی که برای سه هزار کشاورز بادام کار آستانه ای دارد علاوه بر جایگاه اقتصادی آن در فرهنگ مردم این منطقه نیز جایگاه ویژه ای دارد.
در این ایستگاه ارقام مختلف بادام زمینی به صورت آزمایشی کشت می شود تا بهترین ارقام آن برای ترویج و شناسایی زمین کشاورزان توزیع شود.
۸۰درصد بادام زمینی کشور در آستانه اشرفیه تولید میشود.
نظر شما