۲۰ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۳۳

موحدی: دادسراها بدون فوت وقت مقدمات محاکمه اغتشاشگران را فراهم کنند

موحدی: دادسراها بدون فوت وقت مقدمات محاکمه اغتشاشگران را فراهم کنند

دادستان کل کشور گفت: ترامپ و نتانیاهو، همچنین گروه‌ها و اشخاصی که از تروریست‌های داخلی حمایت می کنند؛ مسئول اصلی تلفات و خسارات وارده حوادث اخیر هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیست و سومین جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور، به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور و با حضور معاونین دادستانی کل کشور برگزار شد.

دادستان کل کشور در ابتدای این نشست ضمن تسلیت شهادت مظلومانه دادستان اسفراین، جمعی از نیروهای بسیجی و فراجا و شهدای اغتشاشات اخیر، بر لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده اغتشاشگران و تروریست‌ها تاکید کرد.

وی افزود: رسیدگی‌ها باید بدون اغماض، اعمال رأفت و مماشات انجام شود. دادسراها باید با دقت و بدون فوت وقت، با صدور کیفرخواست مقدمات محاکمه و برخورد قاطع با افرادی که با خیانت به ملت و ایجاد ناامنی، به دنبال سلطه بیگانگان بر کشور می‌باشند را فراهم نمایند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی با ابراز نگرانی از فریب نوجوانان و جوانان توسط دشمنان هشدار داد: مسئولان باید در راستای خدمات و دستاوردهایی که نظام جمهوری اسلامی انجام داده، اطلاع رسانی لازم را انجام دهند؛ چرا که دشمن از همین ناآگاهی سو استفاده می‌کند و خدمات نظام را برای جوانان کوچک می‌شمارد و آن‌ها را فریب می‌دهد.

دادستان کل کشور ادامه داد: اطلاع رسانی خدمات جمهوری اسلامی باید به صورت گسترده انجام شود تا نوجوان و جوانان آگاهی لازم را به دست آورند.

وی در ادامه سخنان خود، با قاطعیت اعلام کرد: اتهامات تمامی اغتشاشگران یکی است. چه فردی که در راستای تخریب و ضربه زدن به امنیت و اموال عمومی مردم به اغتشاشگران و تروریست‌ها کمک کرده باشد و چه افراد مزدوری که اسلحه به دست گرفته‌اند و موجب ایجاد ترس و وحشت برای شهروندان شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی با تاکید بر اینکه تمامی مجرمین در این موضوع محارب هستند، گفت: این افراد نباید بگویند که فریب خورده‌اند زیرا هشدارهای لازم در خصوص اهداف دشمن به آنها داده شده است.

دادستان کل کشور در ادامه این نشست، با اشاره به نقش و اهمیت مقاومت، تصریح کرد: راه پیروزی و حفظ عزت تنها مقاومت است. ما تمام راه‌ها را امتحان کرده‌ایم حتی مذاکره نیز انجام شد، اما دشمن به وعده خود عمل نکرد و همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرده‌اند دشمن غیرقابل اعتماد است و این به کرات تجربه شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی همچنین به نقش مستقیم آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنایات اخیر اشاره و تاکید کرد: ترامپ و نتانیاهو، همچنین گروه‌ها و اشخاصی که از تروریست‌های داخلی حمایت می‌کنند؛ مسئول اصلی تلفات و خسارات وارده حوادث اخیر هستند.

وی در پایان خطاب به برخی از مسئولان و تریبون داران؛ هشدار داد: برخی از مسئولان، تریبون داران و فعالان فضای مجازی بدون توجه به پیامدهای سخنان خود در حال بازی کردن در زمین دشمن هستند. به این افراد توصیه می‌شود به سخنان و رفتار خود توجه کنند و مراقب پیامدهای آن باشند. چرا که دشمن به دنبال برادر کشی و تضعیف نظام و تسلط بر منابع کشور است و همه بایستی این پیام دشمن را درک و به انسجام ملی کمک کنند.

کد خبر 6718558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نادری ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      8 19
      فقط اعدام در ملاء عام.
    • زهرا ۱۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      1 8
      تا الان هم زیاد از حد گذشت و عطوفت به خرج داده شده که اینقدر هار و وحشی شدند، هر چه سریعتر باید به شدیدترین شکل دستگیر و مجازات شوند، ناامنی و ایجاد رعب و وحشت در کشور خط قرمز ماست
    • ۲۳:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      1 7
      باید حداقل ده برابر خسارت وارد شده به اموال عمومی و خصوصی از برندها و افراد سیاسی حامی اغتشاشات به عنوان جریمه عمل مجرمانه شان دریافت و عوامل میدانی آتش سوزی و تیراندازی اعدام شوند تا درس عبرتی باشد برای سایر وطن فروشان.
    • علی ۰۶:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
      1 1
      سلام لطفاً لطفاً ترحم نکنید، عدالت علوی اجرا کنید، بخدا اسلام و قانون جدای از رافت اسلامی، مجازات هم داره، عدالت علوی که با دزد قاطع بزخورد میکرد با زنا کار همینطور... لطفاً مسامحه نکنید... میگن گول خوردیم ولی الکیه...