۲۱ دی ۱۴۰۴، ۱۲:۳۹

 طرح اقتصادی دولت برای مردم تبیین شود

 طرح اقتصادی دولت برای مردم تبیین شود

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی بر لزوم تبیین طرح اقتصادی دولت برای کاهش نارضایتی‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی صبح یکشنبه در جلسه مشترک شورای اطلاع رسانی و شورای روابط عمومی های استان با بیان اینکه در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم و دشمن به دنبال به حاشیه بردن اعتراضات مردم و سوء استفاده است، افزود: مردم دغدغه‌ها و اعتراضاتی در حوزه اقتصادی دارند که باید به حرف آن‌ها گوش داد، اما با اغتشاشگران برخورد قانونی خواهد شد.

وی تصریح کرد: طرح جدید اقتصادی دولت در راستای بهبود معیشت مردم و حفظ قدرت خرید مصرف کننده نهایی اجرایی شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در راستای طرح امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم باید کار تبیینی به صورت جدی انجام شود، عنوان کرد: اجرای این طرح علاوه بر ایجاد شفافیت، قاچاق کالا را به شدت کاهش می‌دهد و یارانه را به دست مصرف کننده نهایی می رساند.

هاشمی با تاکید بر ضرورت برگزاری جلسات مشورتی مستمر، خاطرنشان کرد: کالاهای اساسی به میزان کافی در استان ذخیره شده است و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

وی همچنین از شکستن موج هیجانی خرید در بازار خراسان جنوبی خبر داد و گفت: بازار در حال بازگشت به روال عادی خود است.

وی با بیان اینکه رسانه های استان تا کنون بیشترین همراهی را در زمینه اطلاع رسانی در تبیین طرح اقتصادی را داشته اند، تاکید کرد: روابط عمومی دستگاه ها در زمینه تولید محتوا برای گروه های مختلف و انتشار نهایت همکاری و همراهی را با رسانه ها داشته باشند.

استاندار خراسان جنوبی بر ایجاد کمیته تولید محتوای ذیل شورای اطلاع رسانی و شورای روابط عمومی های استان تاکید کرد و گفت: جلسات این کمیته به صورت مستمر برگزار و محتوای با کیفیت در اختیار رسانه ها برای اطلاع رسانی به مردم قرار گیرد.

کد خبر 6719039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha