۲۴ دی ۱۴۰۴، ۹:۵۳

برگزاری اولین دوره آموزش مهارت زندگی زوجین در قالب طرح «دل آرام»

برگزاری اولین دوره آموزش مهارت زندگی زوجین در قالب طرح «دل آرام»

اولین دوره آموزش مهارت زندگی زوجین به روش ترکیبی بیان علمی و هنری در قالب طرح دل آرام شهر ۲ همیار زندگی، با حضور زوج‌های جوان در تالار ایوان شمس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، اولین دوره آموزش مهارت زندگی زوجین به روش ترکیبی بیان علمی و هنری در قالب طرح دل آرام شهر ۲ همیار زندگی، با حضور زوج‌های جوان در تالار ایوان شمس برگزار شد.

حمیدرضا اشراقی معاون رفاه و مشارکت‌های اجتماعی در این کارگاه آموزشی گفت: از مدت‌ها پیش در این معاونت برگزاری دوره آموزشی برنامه‌ریزی شد و خدا را شاکریم که این توفیق داده شد تا روزهایی در خدمت شما زوج‌های عزیز باشیم.

وی افزود: بر اساس تأکیدات شهردار تهران، برنامه ازدواج آسان در سال‌های اخیر در مجموعه مدیریت شهری برپا شده و امسال سومین سالی است که این برنامه اجرا شد و تحت عنوان جشن ازدواج دل آرام در شهرک غزالی میزبان زوج‌های جوان بودیم و برای تعدادی از زوجین مناطق ۲۲ گانه افتخار تأمین جهیزیه نیز داشتیم.

اشراقی ادامه داد: در ادامه این برنامه، تدارک برنامه آموزشی دیده شد که زوج‌ها در کنار هم در موضوعات مورد نیاز شروع زندگی مشترک به توانمندی و تجربیات مشترک برسند. کارگاه آموزشی ازدواج آسان به نوعی برنامه آموزشی ترکیبی علمی و هنری است که هم موضوعات دینی و قرآنی را داریم و هم گروه‌های هنری، نیازمندی‌های تجربیات اجتماعی زوجین را در قالب نمایش بیان می‌کنند.

معاون رفاه و مشارکت‌های اجتماعی در پایان گفت: این خبر خوش را بدهیم که برای همه زوجینی که این کارگاه آموزشی شرکت کردند برنامه اردوی فرهنگی آموزشی مشهد مقدس تدارک دیده شده است.

کد خبر 6721280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha