۲۶ دی ۱۴۰۴، ۹:۰۰

نوجوانان سرمایه های آینده ایران و نیازمند تبیین و روشنگری

نوجوانان سرمایه های آینده ایران و نیازمند تبیین و روشنگری

زاهدان - نوجوانان دهه هشتادی و دهه نودی فرزندان ایران و مدافعان آینده کشور عزیزمان بوده که همواره در شرایط مختلف نقش آفرینی کرده و باید قدر این سرمایه ها دانسته شود.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: در روزهای اخیر، شاهد به وجود آمدن آشوب ها و اعتراضاتی در کشور بوده ایم که با هوشیاری و بصیرت مردم مواجه شده است.

ایران در طول تاریخ، بارها شاهد حضور گسترده و آگاهانه مردم در بزنگاه‌های حساس و تاریخی بوده است؛ از زلزله تا سیل، از تحریم تا جنگ. مردم همواره با همدلی و همبستگی، در کنار هم ایستاده‌اند و همیشه ثابت کرده اند که تا پای جان از اعتقادات، نظام و رهبرشان حمایت می کنند که جوانان و نوجوانان همواره نقش پررنگی در همه زمان ها و شرایط داشته اند؛ چه بسا نقش تعیین کننده.

در این میان، مردم استان سیستان و بلوچستان، به عنوان یکی از نقاط چالش‌برانگیز کشور، بارها نشان داده اند که مرز میان اعتراض مشروع و اغتشاشات فرصت‌طلبانه را به خوبی تشخیص می‌دهند؛ مردم و جوانان این منطقه، با هوشیاری مثال‌زدنی، از وارد شدن به زمین بازی دشمن و انجام اقداماتی که به ثبات و امنیت کشور آسیب می‌رساند، خودداری می‌کنند. این حضور هوشمندانه و آگاهانه مردم، نشان‌دهنده اقتدار و استواری نظام و همبستگی ملت ایران در برابر توطئه‌های دشمن است.

در این بین، نقش قشر نخبگانی جامعه و اساتید دانشگاه برای هدایت جریان افکار عمومی به خصوص قشر جوان و نوجوان جامعه به سمت تفکر هوشمندانه و نه از روی جبر، و همچنین آگاهی بخشی و تبیین برای جوان، بسیار حائز اهمیت است.

اعتراض؛ قوانین و فرآیند مشخصی دارد

نوجوانان سرمایه های آینده ایران و نیازمند تبیین و روشنگری هستند

مصطفی اربابی، عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: آشوب های اجتماعی که در کشور اتفاق افتاد اعتراض نیست، چون اعتراض چهارچوب حقوقی مشخصی در اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دارد؛ مسیر و فرآیند مشخصی که به عنوان حق مسلم برای شهروند ایرانی به رسمیت شناخته می شود.

وی ادامه داد: اعتراض یعنی اراده اصلاح برای رسیدن به شرایط بهتر مدنظر است در واقع مبنای اعتراض یک نوع دلسوزی است.

اربابی بیان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری تخریب گری و اغتشاش یعنی از همان ابتدا، اراده اصلاح نیست؛ این تفاوت بین اعتراض و اغتشاش است.

وی افزود: زمانی که اغتشاش و تخریب گری اتفاق می افتد؛ در ابتدا نمادهایی که به نوعی منتسب به اسلام و دین و ایدئولوژی جامعه ما است مورد هتک حرمت و بی احترامی قرار می گیرد.

مساجد سنگر هستند

نوجوانان سرمایه های آینده ایران و نیازمند تبیین و روشنگری هستند

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امام خمینی (ره) فرمودند مساجد سنگر هستند؛ سنگری که این اسلام و این انقلاب رو حفظ می کند؛ و امری طبیعی است که دشمنان می خواهند اول سنگرها رو فتح کنند؛ این موضوع نشان دهنده جایگاه و اهمیت و نقش این نهادهای اجتماعی در کشوراست.

وی خاطرنشان کرد: اغتشاش گران قرآن را به عنوان نماد اسلام سوزاندند؛ زیرا زمانی که نمیتوانند دین و مذهب را از بین ببرند برای رسیدن به اهداف شوم خودشان، به نمادهای دین مبین اسلام حمله می کنند.

اربابی در پایان گفت: مقام معظم رهبری بارها در بیاناتشان فرمودند که این آشوب ها و افراد پشت صحنه این اتفاقات، مستکبرین عالم بخصوص رئیس جمهور خون خوار و خبیث آمریکا و نخست وزیر اسرائیل هستند؛ این دو نفر که به طور شفاف حمایت خودشان را از این مسائل بروز داده اند، محکوم به زوال هستند و بدانند که دولت حق همواره مستقر خواهد بود؛ این وعده الهی است.

حمله به مساجد، قرآن کریم، نماد شهدا و پرچم ایران در خط اعتراض نیست

نوجوانان سرمایه های آینده ایران و نیازمند تبیین و روشنگری هستند

ناصر اسدی، عضو هئیت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اغتشاشگران اگر اعتراضشان، اعتراض واقعی و مطالبه اقتصادی بود باید با آرامش بیان می کردند؛ اما حمله به مساجد، قرآن کریم، به نماد شهدا و به پرچم مقدس کشور که نماد هویت ما ایرانیان است دیگر اعتراض نیست.

وی ادامه داد: کسانی که به دنبال کشته سازی و ترور برای رسیدن به اهدافشان هستند جزئی از مردم و دل سوز مردم نیستند. نیروهای نظامی و امنیتی اگر نباشند، امنیت ما به خطر می افتد و افراد زیادی به شهادت می رسند. فرمانده اغتشاش گران نمی تواند ادعا کند که به دنبال آرامش و امنیت مردم ایران است.

اسدی بیان کرد: آشوب گران در بعضی از شهرها حمله های مشخص به مراکز فرهنگی و مراکز اقتصادی و حتی اموال شخصی مردم داشتند؛ این افراد در نظر داشتند که با ایجاد نارضایتی در بین مردم، مردم را نیز با خود همراه کنند که به هدف نهایی خودشان که از بین بردن استقلال ایران است، برسند.

آسیب به مردم و دستاوردهای چندین ساله کشور، هدف اصلی دشمنان است

نوجوانان سرمایه های آینده ایران و نیازمند تبیین و روشنگری هستند

وی گفت: مردم ایران بارها ثابت کرده اند که ملتی بصیر و آگاه هستند؛ و هیچ گاه با دشمنان همراهی نخواهند کرد، زیرا دشمنان جز در جهت تخریب کشور، ضربه زدن به مردم و دستاوردهای چندین ساله کشور هدفی ندارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: افراد کم سن و سال با کمترین اطلاعات تحریک می شوند و فریب می خورند؛ افرادی که بینش سیاسی کامل و صحیح ندارند، اگر اطلاعات غلط برای آنها بیان شود در راه دشمن گام برمیدارند.

نقش مهم خانواده و معلم برای جلوگیری از ورود جوانان به زمین بازی دشمن

وی افزود: برای جلوگیری از ورود افراد کم و سن سال به صف دشمن، در مرحله اول خانواده ها، معلم ها و اساتید باید آنها را به درستی راهنمایی کنند و به طور صحیح مسائل و اتفاقات را برای آنان تبیین کنند.

اسدی در پایان بیان کرد: باید با بیدارگری و مراقبت صحیح از فرزندانمان از آنان محافظت کنیم؛ این فرزندان مدافعان آینده ایران عزیزمان هستند؛ همان طور که شهید سلامی گفت: ما با فرزندان دهه هشتادی و دهه نودی به سراغ شما خواهیم آمد؛ همان طور که در همون جنگ دوازده روزه، همین دهه هشتادی ها با رشادت در سیستم و پدافند و اینها ایستادگی کردند و از دشمن انتقام گرفتن اینطور نیست؛ بازهم مقابل دشمن می ایستند و به آنها اجازه ورود نمی دهند.

آشوبگران برای شادی دل رئیس جمهور آمریکا دست به تخریب می زنند

نوجوانان سرمایه های آینده ایران و نیازمند تبیین و روشنگری هستند

موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: همانطور مقام معظم رهبری فرمودند یک عده آشوبگر و تخریب گر برای شادی دل رئیس جمهور آمریکا این کارها را انجام دادند.

وی بیان کرد: از نظر اسلام تبری یعنی بیزاری جویی از دشمنان خود و جزء واجبات یک مسلمان است؛ یعنی اگر مسلمانی این رو قبول نداشته باشد یکی از فروع دین خودش را قبول ندارد.

هر عقل سالمی به دنبال قدرت یابی است نه ضعف

موسوی افزود: هر شخص سالم و عاقل و هر عقل سلیمی به دنبال قدرت است و می داند که انسان باید قوی باشد؛ لازمه قوی بودن این است که اتحاد در همه مسائل داشته باشد؛ در واقع انسان قوی انسانی است که دوگانگی نداشته باشد.

وی بیان کرد: در مسائل بیرونی هم همینطور است؛ کسانی که به دنبال تجزیه ایران هستند؛ در واقع به دنبال ضعیف کردن یک ملت هستند؛ اگر یک ملت تجزیه شد، ضعیف می شود و اتحاد خود را از دست می دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در پایان گفت: نکته مهم این است که ملت شریف ایران باز هم ثابت کرند با دشمنان همراهی نمی کنند؛ این همان چیزی است که در طول تاریخ بارها از ملت ایران دیده ایم.

کد خبر 6721918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha