۲۶ دی ۱۴۰۴، ۱۴:۳۱

یقه آشوبگران را رها نمی کنیم

یقه آشوبگران را رها نمی کنیم

ساری - امام جمعه ساری خطاب به آشوبگران و اغتشاشگران که بدتر از شمر و یزید هستند، گفت: یقه شمارا رها نمی کنیم و شما را به مجازات سخت اعمال ننگین تان می رسانیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه های نمازجمعه ساری با بیان اینکه یقه اغتشاشگران و آشوبگران را رها نمی کنیم، با محکوم کردن جنایات آنان گفت: این عده باید مجازات و محاکمه شوند.

وی با تبریک ولادت با سعادت پیامبر گرامی اسلام با اظهار اینکه خون و آبروی مردم اهمیت و حرمت دارد، گفت: حرم خداوند و خون دیگران اهمیت دارد و کسی حق ندارد به خون و ابروی دیگران تجاوز کرد و نباید به مال دیگران آسیب زد.

امام جمعه ساری با عنوان اینکه دین، کتاب، اهل بیت و امت حضرت محمد (ص) مهم است، گفت: باید دین را در زندگی فردی و اجتماعی حفط کنیم.

وی یهودیان را بزرگترین دشمنان دین رسول خدا برشمرد و گفت: اغتشاشات گوشه ای دشمنی ها است.

نماینده ولی فقیه در مازندران به رشد ۳۰ درصدی شمار معتکفان اشاره و اضافه کرد: این عده دربیش از ۵۲۴ مسجد معتکف شدند و شمار جوانان در آن چشمگیر بوده است.

آیت الله لایینی با تاکید بر اینکه باید راه شهیدان را ادامه دهیم، گفت: این اغتشاشات خیابانی صحنه های فجیع و ناجوانمردانه را به نمایش گذاشته است این اقدامات و آتش کشیدن اموال عمومی و مردم، مسجد، سوزاندن قرآن و غیره نشان می دهد آنان به هیچ چیزی پایبند نیستند و جنایتکاران بدتر از شمر عمل کردند.

امام جمعه ساری خطاب به آشوبگران و اغتشاشگران که بدتر از شمر و یزید هستند، گفت: یقه شمارا رها نمی کنیم و شما را به مجازات سخت اعمال ننگین تان می رسانیم.

وی از دستگاه قضایی خواست تا پرونده های آشوبگران را با دقت و در اسرع وقت بررسی و یه دوم مماشات آنان را به مجازات اعمال برسانند.

آیت الله لائینی از جامعه اطلاعاتی و انتظامی استان در مقابله با هجمه جهانی آشوبگران تقدیر کرد و گفت: آشوبگران مزدور سیا و موساد هستند.

وی از حضور مردم در حماسه ۲۲ دی تقدیر کرد و گفت: حساب اعتراض از اغتشاش جداست و باید بستری برای شنیدن اعتراض ها بوجود آید.

کد خبر 6722798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
      0 0
      هر چه می گویید صحیح است