۳۰ دی ۱۴۰۴، ۱۰:۴۹

۴ ماموریت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند؛ زمان تاسیس مرکز رشد دانشگاه

۴ ماموریت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند؛ زمان تاسیس مرکز رشد دانشگاه

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به ۴ ماموریت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: به زودی مرکز رشد این دانشگاه نیز تاسیس و شروع به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، طاهره چنگیز معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین تکریم و معارفه دکتر شقایق حق‌جوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: در مدت کوتاهی که در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند حضور داشتم با فعالیت‌های این دانشگاه به خوبی آشنا شدم و این دانشگاه دارای ویژگی‌هایی است که در هیچ دانشگاهی به این شکل وجود ندارد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تعداد کم پرسنل و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، گفت: یکی از مزایای دانشگاه علوم پزشکی هوشمند تعداد کم پرسنل و کارکنان این دانشگاه است که این موضع یکی از ویژگی‌های خاص این دانشگاه است و به عبارتی ایده دانشگاه‌های نسل‌های ۴ و ۵ را در ذهن تجلی می‌کند، چرا که در دانشگاه‌های نوین چالاکی پرسنل و ساختار منابع انسانی یکی از ویژگی‌های مهم و اساسی است.

چنگیز در ادامه به سوابق سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اشاره کرد و گفت: دکتر حق‌جوی دارای دکترای پزشکی فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند، سپس به عضویت هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درآمدند و از نظر سنی با دانشجویان فاصله سنی زیادی ندارند و این موضوع می‌تواند به ارتباط موثر ایشان با دانشجویان کمک کند. در ضمن با توجه به دیگر سوابق خانم دکتر حق‌جوی و فعالیت‌ها و کارهای بین رشته‌ای و طیف وسیعی ایشان نظیر مسئولیت بنیاد نخبگان اصفهان، مسئول گروه فناوری بین رشته‌ای در معاونت علمی ریاست جمهوری و ارتباط وسیع غیر علوم پزشکی که دارند می‌تواند دامنه ارتباطات دانشگاه را وسیع‌تر کند.

چنگیز با اشاره به مأموریت‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در حیطه فناوری‌های نوین و هوشمندسازی آموزش علوم پزشکی، گفت: دانشگاه علوم پزشکی هوشمند باید در حیطه تکنولوژی و فناوری‌های آموزشی به دانشگاه جریان‌ساز و پویا در کشور تبدیل شود و به زودی مرکز رشد این دانشگاه نیز تاسیس و شروع به کار خواهد کرد و این دانشگاه مأموریت‌های ویژه‌ای دارد تا ظرفیت‌ها و شبکه آموزش الکترونیک و هوشمندسازی را در دانشگاه علوم پزشکی کشور نهادینه و رهبری کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: بنده در همه حوزه‌هایی که فعالیت کرده ام سه واژه «صداقت، صراحت و صمیمیت» و همچنین سرعت را سرلوحه فعالیت‌ها قرار می‌دهم و امیدوارم همه شما همکاران عزیز هم در هر حیطه‌ای که فعالیت می‌کنید در کنار سرعت انجام کارها، واجد این سه ویژگی باشید.

چنگیز با اشاره به چهار مأموریت اصلی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، گفت: یکی از مهمترین مأموریت‌های این دانشگاه «به‌روزرسانی سند راهبردی دانشگاه» است که فعالیت‌ها و اقدامات متعددی ذیل معاونت بین‌الملل دانشگاه شروع شده است که امیدوارم این مسیر هر چه سریعتر به نتیجه برسد.

معاون آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ادامه داد: دومین مأموریت ویژه این دانشگاه «مدل گسترش گروه‌های آموزش و ساماندهی نحوه به‌کارگیری هیئت علمی در این دانشگاه» است که این موضع هم توسط همکاران دانشگاه در حال بررسی و پیگیری است و در عین حال سومین مأموریت دانشگاه «حیطه بین‌المللی سازی است» و باید تلاش کنیم که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند به دانشگاه بین‌المللی هوشمند که مرکز آموزش علوم پزشکی به صورت مجازی و از راه دور در منطقه است، تبدیل شود و این دانشگاه بتواند دانشجوی غیر ایرانی جذب کند.

وی در ادامه چهارمین مأموریت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را «گسترش رشته‌های جدید بین رشته‌ای» عنوان کرد و گفت: یکی از مأموریت‌های دیگر ما ارتباط و تعامل با دانشگاه‌های غیر علوم پزشکی است تا بتوانیم رشته‌های کاربردی بین‌رشته‌ای کاربردی و مورد نیاز کشور را احصا کنیم و به سمت راه‌اندازی این رشته‌ها حرکت کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در پایان با تشکر از همه همکارانی که در مدت کوتاه چند ماهه حضور خود در کسوت سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با تلاش‌های مستمر فعالیت‌ها و مأموریت‌های محوله را پیگیری می‌کردند، ابراز امیدواری کرد که حضور دکتر حق‌جوی در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منشا خیر و برکت و تحول باشد.

در ادامه این مراسم دکتر شقایق حق‌جوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ضمن قدردانی از دکتر چنگیز با اشاره به رشد فزاینده تکنولوژی در دنیا گفت: در دنیایی که سرعت رشد تکنولوژی و فناوری بسیار زیاد است و هوش مصنوعی بسیاری از نقش‌ها و مسئولیت‌ها را دچار تغییر و تحول کرده است، پذیرفتن نقش پیشرانی و رهبری فناوری و جریان‌سازی در بخش آکادمیک علوم پزشکی کشور بسیار مهم و تعیین کننده است. بنابراین باید از فرصتی که فناوری و هوش مصنوعی در اختیار بشر قرار داده است استفاده بهینه کرده و دانشگاه علوم پزشکی هوشمند باید تلاش کند تا نقش جریان‌سازی و بسترسازی رشد فناوری در حیطه آموزش علوم پزشکی کشور را عهده‌دار باشد.

در پایان این مراسم طاهره چنگیز معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لوح حکم مسئولیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند که از سوی وزیر بهداشت صادر شده بود را به شقایق حق‌جوی تقدیم و قسمت‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را به وی معرفی کرد.

کد خبر 6725932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha