۳۰ دی ۱۴۰۴، ۱۵:۴۴

معاون استاندار یزد: با قصور دستگاه‌ها در پدافندغیرعامل مماشات نداریم

معاون استاندار یزد: با قصور دستگاه‌ها در پدافندغیرعامل مماشات نداریم

یزد_ معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد گفت: پدافند غیرعامل، موضوع تشریفاتی نیست و با مدیرانی که در این زمینه کوتاهی کنند برخورد جدی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل دهستانی در حاشیه نشست پدافند غیرعامل استان یزد با اشاره به حوادث و اغتشاشات اخیر و همچنین جریانات جنگ ۱۲ روزه گفت: پدافند غیرعامل موضوع تشریفاتی نیست و دستگاه‌های اجرایی باید بطور جدی در حوزه اقدامات خودحفاظتی اقدام کنند.

وی افزود: در این نشست قرار شد مدیران کل دستگاهها، رابط پدافند غیرعامل باشد و از این پس، مدیران جوابگوی مباحث پدافند غیرعامل، دستورالعمل‌ها و باید و نبایدها در این حوزه باشند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد اظهار داشت: تشکیل کمیته پدافند غیرعامل برای احصای آسیب‌های وارده به اماکن دولتی از دیگر مباحث این نشست بود که قرار شد گزارش آن در جلسه بعدی پدافند غیرعامل ارائه شود.

اسماعیل دهستانی خاطرنشان کرد: بررسی ارزیابی مدیران در پدافند غیرعامل را بطور جدی دنبال و به مدیران تاکید می‌کنیم در بحث حفاظت از بیت المال که هم با اموال مردم و هم آرامش مردم سر و کار دارد، مماشات نمی‌کنیم.

وی گفت: دستگاه‌های نظارتی بطور جدی بر عملکرد مدیران کل در حوزه پدافندغیرعامل نظارت دارند و اگر قصوری اتفاق افتد، برخورد قاطع انجام می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد به اهمیت بحث آموزش در پدافند غیرعامل اشاره کرد و افزود: یک دوره تربیت مدرس با حضور ۸۰ نفر از اساتید دانشگاه‌ها در حال برگزاری است تا نسبت به آموزش پدافندغیرعامل به دانشجویان نقش آفرینی کنند.

نشست پدافند غیرعامل استان یزد به ریاست استاندار و با حضور اعضای شورای پدافند غیرعامل، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران حراست و رابطان پدافند غیرعامل استان و همچنین حضور برخط فرمانداران شهرستان‌ها برگزار شد.

کد خبر 6726239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha