۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۶:۲۹

کشف احتکار بیش از ۵ تن برنج در قم

کشف احتکار بیش از ۵ تن برنج در قم

قم- جانشین فرمانده انتظامی قم از کشف احتکار بیش از پنج تن برنج از یک گاراژ در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ منوچهر نصیری گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان در معیت کارشناسان سازمان صمت به یک گاراژ به نشانی معلوم مشکوک و برای بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی اضافه کرد: در ادامه طی هماهنگی و تعامل مناسب با مقام قضایی استان، در بازرسی صورت گرفته از گاراژ موصوف «پنج هزار و ۲۰۰ کیلوگرم برنج» به دلیل عدم ثبت در سامانه جامع انبارها و عدم ثبت ورود و خروج کالا به انبارها کشف و توقیف شد.

وی ادامه داد: برابر اعلام نظر کارشناسان ارزش ریالی برنج‌های مکشوفه، هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

نصیری خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و متهم به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

وی تاکید کرد: شهروندان می توانند هرگونه گزارشات خود را از طریق سامانه ۱۱۰ مرکز فوریت های پلیسی و یا از طریق سامانه ۱۹۷ دفتر نظارت همگانی اعلام کنند.

کد خبر 6731199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha