۱۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۶:۵۵

قرآن سد محکمی در برابر آسیب‌های اجتماعی است

قرآن سد محکمی در برابر آسیب‌های اجتماعی است

ساری - نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تأکید بر لزوم گسترش فعالیت‌های قرآنی در سطح جامعه گفت: باید با برنامه‌ریزی هدفمند، قرآن را به متن زندگی مردم بازگرداند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی عصر دوشنبه در جلسه مشترک شورای قرآن استان مازندران با مسئولان و دبیران شوراهای قرآن شهرهای شرق و مرکز استان، با اشاره به کمرنگ شدن فضای قرآنی در مدارس و منازل اظهار کرد: دور شدن نسل جدید از معارف قرآنی، تبعات فرهنگی و اجتماعی جدی به دنبال دارد.

وی افزود: هرچه حضور قرآن در خانواده‌ها، مساجد و برنامه‌های عمومی پررنگ‌تر شود، جامعه از آسیب‌ها و انحرافات فاصله بیشتری خواهد گرفت و این یک اصل اساسی در تربیت دینی است.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تأکید بر ضرورت ارزیابی عملکرد شوراهای توسعه فرهنگ قرآنی تصریح کرد: انتظار می‌رود شوراها پس از یک یا دو سال فعالیت، گزارش‌های مشخصی از دستاوردهای خود ارائه دهند؛ از جمله افزایش جلسات تفسیر قرآن، توسعه محافل قرآنی در مساجد و راه‌اندازی جلسات خانگی قرآن.

وی ادامه داد: اگر پیش از تشکیل شورا، تعداد محدودی جلسه قرآنی در شهرها برگزار می‌شد، باید پس از مدتی شاهد رشد کمی و کیفی این برنامه‌ها باشیم و این افزایش به‌صورت ملموس قابل مشاهده باشد.

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به ظرفیت ماه مبارک رمضان در ترویج فرهنگ قرآنی گفت: برگزاری جلسات کوتاه تفسیر قرآن، حتی در حد چند دقیقه، تأثیر قابل توجهی در انس مردم به‌ویژه نوجوانان و دانش‌آموزان با قرآن دارد و می‌توان از خود جوانان در اجرای این برنامه‌ها بهره گرفت.

وی همچنین بر توجه ویژه به محتوای دعای افتتاح تأکید کرد و افزود: این دعا سرشار از معارف عمیق و مفاهیم بلند است و با برنامه‌ریزی مناسب می‌توان زمینه توجه و بهره‌مندی بیشتر مخاطبان را فراهم کرد.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران در پایان با اشاره به شرایط فرهنگی و اجتماعی امروز جامعه خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) تمسک به قرآن را راه نجات در زمان فتنه‌ها معرفی کرده‌اند و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازگشت جدی به قرآن و اهل‌بیت (ع) هستیم.

کد خبر 6738117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha