۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۱۷

مدافع تیم ملی فوتبال جام جهانی را از دست داد

مدافع تیم ملی فوتبال جام جهانی را از دست داد

مدافع تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه کایسری اسپور به دلیل انجام عمل جراحی نمی تواند در جام جهانی ۲۰۲۶ به میدان برود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از رسانه رسمی باشگاه کایسری اسپور، سیدمجید حسینی در تاریخ ۱۷ آگوست ۲۰۲۵ و در جریان دیدار تیم‌ کایسری اسپور مقابل رامس باشاک‌شهیر دچار مصدومیت شد. پس از پایان مسابقه و انجام بررسی‌ها و معاینات دقیق پزشکی، التهاب تاندون آشیل برای این بازیکن تشخیص داده شد و بلافاصله تحت درمان محافظه‌کارانه قرار گرفت.

با این حال مجید حسینی پاسخ مطلوبی به روند درمان و برنامه‌های بهبودی نداد و مصدومیت او به‌صورت تدریجی تشدید شد.

این بازیکن در تاریخ ۱۸ نوامبر ۲۰۲۵ و در جریان دیدار تیم ملی ایران مقابل ازبکستان بار دیگر از همان ناحیه دچار مصدومیت شد و مجدداً تحت درمان قرار گرفت. وی در چارچوب برنامه درمانی و توان‌بخشی به تمرینات خود ادامه داد، اما در تاریخ ۲۸ ژانویه ۲۰۲۶ برای سومین بار از همان ناحیه دچار آسیب‌دیدگی شد.

با توجه به عدم پاسخ‌دهی مطلوب بازیکن به درمان و بر اساس اجماع علمی مبنی بر بی‌نتیجه بودن روش‌های درمان محافظه‌کارانه، و با تشخیص ضرورت پزشکی توسط پزشکان متخصص، مجید حسینی در تاریخ ۵ فوریه ۲۰۲۶ در بیمارستان آجی‌بادم فولیا تحت عمل جراحی قرار گرفت.

مجید حسینی به دلیل التهاب مزمن تاندون آشیل که منجر به جراحی شد، حداقل به مدت ۶ ماه از میادین فوتبال دور خواهد بود.

لازم به ذکر است که با توجه به آغاز مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ از خرداد سال ۱۴۰۵ به این ترتیب حسینی نمی تواند تیم ملی ایران را در این مسابقات همراهی کند. ایران در گروه G با تیم های بلژیک، نیوزیلند و مصر همگروه است.

مدافع تیم ملی فوتبال جام جهانی را از دست داد

کد خبر 6743451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha