۲۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۲۶

حجت‌الاسلام جعفرزاده:حضور در راهپیمایی۲۲بهمن خط بطلان برتوطئه دشمن است

حجت‌الاسلام جعفرزاده:حضور در راهپیمایی۲۲بهمن خط بطلان برتوطئه دشمن است

اردبیل- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن تبلور عظمت و شکوه نهضت و حرکت انقلابی مبتنی بر تعالیم اسلامی و خط بطلان بر توطئه دشمن است.

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک روز ۲۲ بهمن، چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: مردمی بودن ویژگی ممتاز انقلاب اسلامی ایران است که سایر انقلاب‌ها در جهان به دلیل نقص در این مولفه در رسیدن به اهداف خود ناکام ماندند و یا منحرف شدند.

وی با بیان اینکه شعار محوری امسال در ۲۲ بهمن «ایران مقتدر، ملتِ پیروز» است، افزود: مردم ایران با ایمان به خدا، رهبری دینی و همبستگی خود توانستند به همگان ثابت کنند که در هر زمان و مکانی در مقابل استکبار خواهند ایستاد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: دشمن در این ۴۷ سال به حربه‌های مختلف سعی کرده تا این ملت را از ادامه مسیر مأیوس و ناامید کند اما آنچه که نور امید را در دل این ملت زنده نگه داشته، بیگانه‌ستیزی و دوری از هرگونه وابستگی به نظام غرب و شرق بوده که امروز زمینه عزت و عظمت ایرانیان را در عرصه داخلی و خارجی فراهم کرده است.

تبیین دستاوردهای انقلاب ضرورت مهم فرهنگی در جامعه است

وی به دستاوردها و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ایران اسلامی با تکیه بر تربیت‌یافتگان مکتب اسلام در اکثر ابعاد توانسته به توسعه دست یابد و به لحاظ علمی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی این پیشرفت و توسعه بر همگان ثابت شده است.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل با بیان اینکه یوم الله ارزشمند ۲۲ بهمن سند افتخار ملت ایران و اوج غیرتمندی آنها برای رهایی از استکبار جهانی است، خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای بزرگی برای ملت کشور داشت که یکی از این دستاوردها اتحاد و انسجام ملت ایران بوده که هم‌اکنون این اتحاد، کشور را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار داده است.

تقویت باورهای دینی، فرهنگ عمومی را در جامعه ارتقا می بخشد

حجت‌الاسلام جعفرزاده بیان کرد: ما باید با انقلابی ماندن و ادامه راه شهیدان والامقام، کشور را بیش از پیش در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهیم و نیاز است در این زمینه همگان اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم پیشرفت‌های کشور در عرصه‌های مختلف را دوچندان کنیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل توجه به تقویت باورهای عقیدتی و دینی مردم را ضروری دانست و گفت: انتظار می‌رود فرهیختگان و فعالان فرهنگی جامعه با تقویت باورهای مردمی در ارتقای فرهنگ عمومی با بهره مندی از تعالیم دینی تلاش کنند.

وی ادامه داد: نظام مقدس و سربلند جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۷ سال عمر با برکت خود در رویارویی با انبوه توطئه‌های دشمنان، پوزه استکبار جهانی و سرسپرده‌های منطقه‌ای آن را به خاک مالیده و امروز با به اثبات رساندن حقانیت و حاکمیت دائمی خود، چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند خود را جشن گرفته است.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با دعوت از مردم حسینی و ولایتمدار استان اردبیل برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، خاطر نشان کرد: همچنانکه رهبر معظم انقلاب در فرمایشات اخیر خود فرمودند: امیدواریم ان شاءالله این ۲۲ بهمن هم مثل همه ۲۲ بهمن‌های سال‌های گذشته شکوه ملت ایران را مضاعف و افزون کند و ملت‌های دیگر، دولت‌ها و قدرت‌ها و دیگران را در مقابل ملت ایران وادار به خضوع و خشوع بکند که ان شاءالله همین طور هم خواهد بود.، لذا همگان لبیک گوی فرامین مقام معظم رهبری بوده و پرشورتر از سال‌های قبل در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت خواهیم کرد.

کد خبر 6745155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha