۳۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۶:۵۶

ابراهیمی: فشار بر تولیدکنندگان راه‌حل جبران کسری تأمین اجتماعی نیست

ابراهیمی: فشار بر تولیدکنندگان راه‌حل جبران کسری تأمین اجتماعی نیست

اراک- نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: جبران کسری منابع سازمان تأمین اجتماعی نباید فشار مضاعفی بر فعالان اقتصادی این استان وارد کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نادرقلی ابراهیمی ظهر پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی اظهار کرد: جریان‌سازی در تولید زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور است و همه دستگاه‌ها باید در تحقق این هدف نقش‌آفرینی کنند.

وی افزود: تولید محور اصلی اقتصاد کشور است و توسعه آن مستلزم اعتماد به تولیدکنندگان و تصمیم‌گیری‌های هماهنگ دستگاه‌ها است.

ابراهیمی تصریح کرد: قانون تأمین اجتماعی ظرفیت تسهیل فعالیت تولیدکنندگان را دارد اما برخی دستورالعمل‌ ها مانع تولید شده‌ است.

وی ادامه داد: جبران کسری منابع تأمین اجتماعی نباید با فشار بر تولیدکنندگان و در شرایط دشوار اقتصادی کشور همراه باشد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس تاکید کرد: مسدودسازی حساب‌های تولیدکنندگان بدون چارچوب مشخص با حمایت از تولید همخوانی ندارد و اعتماد فعالان اقتصادی را تضعیف می‌کند.

وی افزود: مجلس با صدور توضیح قانونی، شمول بیمه قراردادهای نصب تجهیزات در کارخانه‌ها را دقیقاً تعیین کند تا برداشت‌های سلیقه‌ای حذف شود.

ابراهیمی بیان کرد: لازم است در اختلافات، تصمیم نهایی بر اساس صورت‌جلسات و توافقات مشخص گرفته شود و ایرادات دستورالعمل‌ها به‌طور رسمی اصلاح شود.

کد خبر 6753962

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha