لحظه‌به‌لحظه با روز هفتم جنگ؛

هشدار حزب الله به ۲۳ شهرک صهیونیستی؛ پایگاه دریایی حیفا هدف قرار گرفت

هشدار حزب الله به ۲۳ شهرک صهیونیستی؛ پایگاه دریایی حیفا هدف قرار گرفت

حزب الله لبنان طی ساعات گذشته تعداد زیادی از پایگاه ها و مواضع دشمن صهیونیستی را با شلیک چندین موشک هدف قرار داد.

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: هفتمین روز تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا در حالی آغاز شد که حزب الله لبنان اعلام کرد که تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه حاکمیت این کشور و غیرنظامیان و همچنین تخریب زیرساخت های شهری در لبنان بی پاسخ نخواهد ماند.

این حزب به ۲۳ شهرک صهیونیست نشین نزدیک مرزهای لبنان واقع در شمال اراضی اشغالی هشدار داد.

حزب الله لبنان با صدور این هشدار تاکید کرد که باید شهرک های مذکور تا مسافت ۵ کیلومتری تخلیه شده و از مناطق جنوبی لبنان فاصله بگیرند.

یونیسف بدون اشاره به آمریکا و اسرائیل: کودکان در ایران هدف قرار گرفتند

صندوق بین المللی حمایت از کودکان(یونیسف) اعلام کرد: گزارش های منتشر شده به قربانی شدن نزدیک به ۱۸۰ کودک و زخمی شدن تعداد بسیار بیشتری از این آمار در ایران اشاره دارند.

این نهاد اضافه کرد: ۱۶۸ دانش آموز دختر در حمله به یک مدرسه در جنوب ایران قربانی شدند. بر اساس قوانین بین المللی کودکان و مدارس مصونیت دارند و مدارس باید به عنوان اماکن امن درنظر گرفته شوند.

یونیسف تاکید کرد: فورا از تمام طرف ها می خواهیم به وظایف و مسئولیت های خود بر اساس قوانین بین المللی عمل کنند.

دانش آموزان مدرسه شجره طیبه میناب در جریان ۲ حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی قتل عام شدند.

مقام سابق آمریکا:فکر نمی‌کردیم موشک‌های ایرانی تا این حد پیشرفته باشند

داگلاس مک‌ گریگور مشاور سابق پنتاگون اذعان کرد: پیشرفت تکنولوژی های موشکی ایران فراتر از تصورات آمریکا است. موشک های ایرانی از لایه های پدافندی مدرن عبور می کنند.

وی اضافه کرد: سامانه موشکی اسرائیل موسوم به گنبد آهنین به خوبی عمل نمی کند. با وجود آن که آمریکا تلاش دارد با شلیک موشک از پدافند هوایی اسرائیل حمایت کند اما به نظر می رسد ایرانی ها بسیار بیشتر از آنچه که ما فکر می کردیم در زمینه تکنولوژی موشکی پیشرفت کرده اند.

مک گریگور گفت: ایرانی ها قادر هستند ما را با کلاهک های فریبنده سرگرم کنند و موشک واقعی که خطرناک تر است به پدافند ما نفوذ می کند. روند رهگیری موشک ها اصلا خوب نیست.

وی اضافه کرد: رسانه های آمریکایی مثل همیشه از دستاوردهای نظامی آمریکا و اسرائیل دم می زنند. معتقدم که جهانیان به چنین چیزی ایمان ندارند.

افزایش شمار حملات رژیم صهیونیستی

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که تعداد شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی علیه این کشور به ۱۲۳ تن رسیده است.

همچنین گزارش شده که طی ساعات گذشته جنگنده های صهیونیست مناطق بریتال در بقاع، النبطیه، ضاحیه جنوبی بیروت، جبشیت در نبطیه، دورس در بعلبک و تول را هدف قرار داده اند.

خبرنگار المیادین تاکید کرد که این حملات بسیار شدید بوده و باعث تخریب ساختمان ها و محله های تجاری شده است.

۲۷ عملیات پهپادی و موشکی مقاومت عراق علیه مواضع دشمن

مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که این نیروها طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۷ عملیات پهپادی و موشکی علیه مواضع دشمن در این کشور و منطقه انجام داده اند.

بر اساس این گزارش، نیروهای عراقی همچنین از حملات پهپادی علیه یک هدف مهم در اردن خبر دادند.

ضربات سنگین حزب الله

حزب الله لبنان اعلام کرد که طی ساعات گذشته محل تجمع نظامیان صهیونیست را در وادی العصافیر هدف قرار داده است. در پی این عملیات نظامیان صهیونیست مجبور به عقب نشینی شده اند.

خبرنگار المیادین نیز از حمله موشکی از سمت لبنان علیه کریات شمونه خبر داد. حزب الله اعلام کرد که بامداد امروز جمعه سایت المالکیه را هدف حمله موشکی قرار داده است.

همچنین مواضع دشمن صهیونیستی در شهر الخیام، کفرکلا و مرکبا مورد اصابت قرار گرفته است. محل تجمع این نظامیان در المطله، المناره، المرج، العجل و پادگان یفتاح در مرزهای فلسطین اشغالی نیز هدف قرار گرفت.

حزب الله لبنان از هدف قرار گرفتن پایگاه دریایی حیفا در جریان عملیات موشکی رزمندگان نیز خبر داد. علاوه بر این پادگان یوآو در بلندی های اشغالی جولان سوریه نیز مورد اصابت قرار گرفت.

اختلال شدید و گسترده در صنعت هوانوردی جهان

اختلال شدید و گسترده در صنعت هوانوردی جهان باعث سرگردانی ده‌ها هزار مسافر در نقاط مختلف جهان و ایجاد اختلال شدید در فعالیت فرودگاه‌های کلیدی از جمله دبی، دوحه و ابوظبی شده است.

خطوط هوایی بزرگ اروپایی، آسیایی و امریکایی از جمله «لوفتهانزا»، «ایرفرانس-کی‌ال‌ام» و «ایر کانادا» پروازهای خود به مقصد سرزمین‌های اشغالی، ایران و برخی کشورهای شورای همکاری را بسته به شرایط، تا اواخر ماه مارس یا حتی آوریل به تعلیق درآورده‌اند.

این در حالی است که شرکت‌های هواپیمایی منطقه نیز اقدامات احتیاطی شدیدی اتخاذ کرده‌اند به گونه ای که «هواپیمایی قطر» پروازهای خود را به دلیل بسته شدن حریم هوایی موقتاً متوقف کرده، «اتحادیه» پروازها را به تعلیق درآورده اند.

از سوی دیگر هواپیمایی امارات نیز به جدول زمانی محدودی روی آورده است و بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی، از جمله «فین‌ایر»، اعلام کرده‌اند: برای حفظ امنیت، حریم هوایی عراق، ایران، سوریه و سرزمین‌های اشغالی را از مسیرهای پروازی خود حذف کرده‌اند.

شرکت‌هایی نظیر «ترکیش ایرلاینز» نیز برای جلوگیری از مخاطرات امنیتی، بخش گسترده‌ای از پروازهای خود به مقاصد متعدد در خاورمیانه را لغو کرده‌اند.

هشدار وزیر خارجه عراق درباره تبعات جنگ بر منطقه

فواد حسین وزیر خارجه عراق از جاشوا هریس کاردار سفارت آمریکا در بغداد استقبال کرد.در این دیدار تحولات جنگ در منطقه و پیامدهای آن بر اوضاع منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

وزیر خارجه عراق به خطرات تداوم جنگ و پیامدهای آن بر امنیت و ثبات سراسر منطقه اشاره کرد. فواد حسین در این دیدار تاکید کرد که دولت عراق به تلاش های مستمر خود برای دور کردن پیامدهای جنگ از عراق و اقدام برای جلوگیری از کشیده شدن به دامنه درگیری در راستای حفظ امنیت و ثبات آن ادامه می دهد.

وی در ادامه نتایج مالی و اقتصادی جنگ و پیامدهای آن بر عراق با توجه به چالش های منطقه را تشریح کرد. در همین راستا وزیر خارجه عراق بر پایبندی دولت عراق به حفاظت از هیئت های دیپلماتیک فعال در عراق و تضمین امنیت آنها مطابق با توافقات و عرف های بین المللی اشاره کرد.

وزیر خارجه عراق بار دیگر اظهار داشت که اجازه استفاده از خاک عراق برای انجام هرگونه اقدام خصمانه علیه کشورهای همسایه داده نمی شود. در همین راستا فواد حسین به اظهارات سران اقلیم کردستان عراق در خصوص اینکه مقامات اقلیم به هیچ طرفی اجازه سوء استفاده از خاک آن برای سازماندهی اعمال خشونت بار علیه کشورهای همسایه از جمله جمهوری اسلامی ایران را نمی دهند، اشاره کرد.

کد خبر 6766573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha