۱۵ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۱۲

فرماندار بوشهر: خدمات‌رسانی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها مطلوب است

فرماندار بوشهر: خدمات‌رسانی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها مطلوب است

بوشهر- فرماندار بوشهر گفت: تمام مراکز درمانی و بهداشتی در سراسر شهرستان بوشهر به روال عادی و مطلوب در حال ارائه خدمات به مردم هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مظفری پیش از ظهر جمعه در جریان بازدید و بررسی بیمارستان های سطح شهر بوشهر اظهار کرد: در شرایط کنونی لازم بود برای بررسی وضعیت روند خدمات‌دهی مراکز بهداشتی و درمانی بازدید میدانی داشته باشیم.

وی ادامه داد: همه بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها در حال خدمت‌رسانی هستند و داروخانه‌های شبانه‌روزی نیز فعال هستند و هیچگونه مشکلی در حوزه خدمات درمانی و تأمین دارو وجود ندارد.

فرماندار بوشهر بیان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای امدادی بوشهر با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی هستند و هیچ‌گونه خللی در ارائه خدمات درمانی و پشتیبانی وجود ندارد.

وی افزود: مردم مقاوم شهرستان بوشهر همواره در صحنه‌های سخت با صبر، بصیرت و همدلی ایستاده‌اند و امروز نیز با روحیه‌ای استوار از این شرایط عبور خواهند کرد.

ذخایر دارویی شرایط خوبی دارد

فرماندار بوشهر تأکید کرد: ذخایر دارویی، نیازهای ضروری بیمارستانی و همچنین ذخایر شیر خشک در شرایط مناسبی قرار دارد و نگرانی در این زمینه در این وجود ندارد.

فرماندار بوشهر همچنین ضمن قدردانی از خدمات‌ شبانه‌روزی کادر درمان، گفت: خدمات‌رسانی و فداکاری مجموعه درمانی بوشهر در این شرایط حساس جلوه‌ای از تعهد و مسئولیت‌پذیری خدمتگزاران مردم است.

فرماندار بوشهر ضمن بازدید از مراکز درمانی سطح شهرستان از نزدیک در جریان روند خدمات‌دهی آنان قرار گرفت و همچنین وضعیت مراکز بهداشتی و درمانی سطح شهر را مورد بررسی و تمهیدات لازم را در دستورکار قرار داد.

کد مطلب 6766902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha