۱۹ اسفند ۱۴۰۴، ۲۳:۵۱

سی بی اس:

پدافند ایران ضربات سنگینی به ناوگان پهپادی آمریکا وارد کرده است

پدافند ایران ضربات سنگینی به ناوگان پهپادی آمریکا وارد کرده است

یک رسانه آمریکایی در گزارشی از ضربات سنگین پدافند ایران به ناوگان پهپادی ارتش آمریکا پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری سی‌بی‌اس آمریکا در گزارشی فاش کرد که پدافند هوایی ایران موفق شده است تعداد قابل توجهی از پهپادهای پیشرفته و گران‌قیمت آمریکا، از جمله پهپادهای MQ-9، را سرنگون کند و این موضوع نشان‌دهنده توانمندی‌های دفاعی ایران در مقابله با تجهیزات نظامی پیشرفته غربی است.

طبق گزارش این شبکه آمریکایی به نقل از مقامات نظامی واشنگتن، ارتش آمریکا در جریان درگیری‌ها با ایران، چندین فروند از این پهپادهای راهبردی را که برای مأموریت‌های حساس جاسوسی، نظارت، شناسایی و همچنین عملیات دقیق طراحی شده‌اند، از دست داده است.

سی بی اس در ادامه افزود: گزارش‌ها حاکی از آن است که تا کنون ۱۱ فروند از این پهپادها توسط نیروهای ایرانی هدف قرار گرفته و منهدم شده‌اند که برآورد هزینه کل آن‌ها بیش از ۳۳۰ میلیون دلار است.

این در حالی است که این آمار تنها بخشی از تلفات احتمالی پهپادی آمریکا و متحدانش در منطقه است و مقامات غربی معمولاً از اعلام کلیه خسارات خود خودداری می‌کنند.

کد مطلب 6771455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha