۳ فروردین ۱۴۰۵، ۲۲:۴۵

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

وزیر امور خارجه جمهوری کره در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص روابط دوجانبه تهران-سئول و تحولات منطقه متعاقب تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، چو هیون، وزیر امور خارجه جمهوری کره در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص روابط دوجانبه تهران-سئول و تحولات منطقه متعاقب تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کره جنوبی ضمن تسلیت و اظهار تاسف از شهادت جمعی از شهروندان ایرانی از جمله در جریان جنایت جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی در میناب، از تحولات جاری در منطقه و پیامدهای ناگوار تداوم بی‌ثباتی و جنگ و وضعیت موجود در تنگه هرمز بر اقتصاد جهانی ابراز نگرانی کرد و بر ضرورت تلاش برای کاهش تنش در منطقه تاکید نمود.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در میانه مذاکرات هسته‌ای تاکید کرد: وضعیت کنونی در منطقه و ناامنی در تنگه هرمز نتیجه مستقیم حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران است، و ایران با قاطعیت در مقابل این تجاوزات از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود دفاع خواهد کرد.

وزیر خارجه کشورمان تصریح نمود: تنگه هرمز برای عبور کشتی‌های طرف‌های متجاوز و حامیان و پشتیبانان آنها مسدود است و شناورهای سایر کشورها با هماهنگی با طرف ایرانی مشکلی برای عبور از تنگه هرمز ندارند.

وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی همچنین در مورد برخی مسائل کنسولی تبادل نظر کردند.

کد مطلب 6782040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمدرضا نظری فر IR ۲۲:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      5 2
      کره نامردی کرد وحدود شش میلیارد دلار پول ما را به واحد پول کره به قطر منتقل کرد . بقیه پول را بدهند . مخلص شان هم هستیم
    • IR ۲۳:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      3 1
      چند سال پول مارو بلوکه کردند همین ها
    • IR ۲۳:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      3 1
      کره جنوبی نوکر بی اختیار آمریکاست و الان هم بخاطر منافعش اظهار تاسف ظاهری کرده . باید گفت درود بر کره شمالی که شرف دارد