۹ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۲۱

۱۵۳ تأسیسات گردشگری کرمانشاه آماده خدمات‌رسانی به مسافران

۱۵۳ تأسیسات گردشگری کرمانشاه آماده خدمات‌رسانی به مسافران

کرمانشاه - سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه گفت: ۱۵۳ واحد تأسیسات گردشگری در استان آماده ارائه خدمات به گردشگران و مسافران است.

کیومرث اعظمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت تیم‌های نظارتی میراث فرهنگی استان کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای فعالیت ستاد خدمات سفر، تیم نظارتی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در حال رصد و پایش تأسیسات گردشگری بوده است.

وی افزود: در همین راستا، تیم‌های بازرسی از اواخر اسفندماه تا روز گذشته بیش از هزار و ۷۶ مورد بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری شامل هتل‌ها، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، رستوران‌ها و مراکز تفریحی انجام داده‌اند.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه هدف از این بازدیدها را اطمینان از رعایت استانداردهای کیفی و ارائه خدمات مناسب به گردشگران عنوان کرد و گفت: این بازدیدها با هدف ارتقای کیفیت خدمات و پاسخگویی مناسب به نیازهای مسافران انجام می‌شود.

اعظمی با اشاره به نتایج این نظارت‌ها بیان کرد: در جریان این بازرسی‌ها ۹۸ مورد تذکر به واحدهای متخلف داده شده، ۱۶ مورد اخطار صادر شده و ۱۲۳ واحد نیز به دلیل ارائه خدمات مطلوب و رعایت نکات بهداشتی مورد تشویق قرار گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان کرمانشاه ۲۷ هتل، سه هتل بوتیک، شش اقامتگاه سنتی، پنج هتل‌آپارتمان، ۱۵ مهمان‌پذیر، ۳۱ واحد پذیرایی بین‌راهی، چهار مرکز تفریحی و سرگرمی، چهار سفره‌خانه سنتی و ۵۸ اقامتگاه بوم‌گردی دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فعالیت می‌کنند.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه در پایان گفت: سامانه ۰۹۶۲۹ به‌صورت روزانه توسط واحد نظارت استان رصد می‌شود تا هرگونه شکایت یا نارضایتی احتمالی گردشگران در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی شود.

کد مطلب 6786187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha