پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۱:۲۷

1945 طرح صنعتی بزرگ و کوچک در استان مرکزی در حال اجراست

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن استان مرکزی گفت: هزار و 954 طرح صنعتی بزرگ و کوچک در استان مرکزی در حال اجراست که 541 طرح از این تعداد بالای 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علیرضا زاوشی شامگاه گذشته در نشست خبری با خبرنگاران استان در محل این سازمان در اراک افزود: مجموع این طرحها دارای 73 هزارو489 میلیارد ریال سرمایه دارند و زمینه اشتغال 77 هزار را فراهم می کنند.

زواشی سرانه سرمایه گذاری برای هر نفر را در این طرحها، 953 میلیارد ریال خواند و عنوان کرد: 541 طرح از کل طرح که دارای بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی هستند، دارای 10 هزار و 441 میلیارد ریال سرمایه است که با بهربرداری می تواند زمینه اشتغال 24 هزارو 500 نفر را فراهم کند.

وی در این نشست خبری با اشاره به اینکه 11 هزار و 285 جواز تاسیس در استان وجود دارد، خاطر نشان کرد: از این مجموع دو هزار و 306 طرح پروانه بهره برداری دارند.

این مقام مسئول در حوزه صنعت استان مرکزی، گفت: سرمایه طرحهای دارای پروانه بهره برداری را 46 هزار و 521 میلیارد ریال است و زمینه اشتغال 86 هزار و 984 نفر را ایجاد می کند.

زاوشی با اشاره به پیشرفت استان در صدور جواز تاسیس واحد صنعتی در استان عنوان کرد: 5/6 درصد از جوازهای صادر شده در کشور سهم استان است و بیش از چهار درصد از سرمایه گذاری و 19/6 درصد اشتغال ایجاد شده در حوزه صنعت در کشور سهم استان مرکزی است.

وی با اشاره به اینکه از مجموع 75 هزار واحد راه اندازی شده کشور، 2306 واحد در استان مرکزی بوده است گفت: در حوزه معدن نیز استان مرکزی، تا کنون 30 گواهی کشف در استان صادر شده که این معادن دارای 37 هزارو 496 هزار تن ذخیره هستند.

وی تعداد معادن بهربرداری شده را 38 معدن با ذخیره معدنی بیش از 263 میلیون تن عنوان کرد و اظهار داشت:  در این طرحها زمینه اشتغال 272 نفر در استان فراهم شده است.

وی معادن طلای در حال اکتشاف استان را دو معدن خواند و گفت: این معادن در ساوه و دلیجان است و دارای حوزه 40 کیلومتری هستند.

کد خبر 678625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha