۱۰ فروردین ۱۴۰۵، ۸:۳۱

مراسم وداع با شهدای عشایر در خورموج برگزار شد

مراسم وداع با شهدای عشایر در خورموج برگزار شد

بوشهر-مراسم وداع و بدرقه چهار شهید عشایر با حضور پرشور مردم، عشایر، مسئولان و خانواده‌های معظم شهدا در شهر خورموج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار دشتی یکشنبه شب در این مراسم با تبریک و تسلیت به مردم شهرستان و عشایر غیور منطقه اظهار کرد: تجاوز ددمنشانه آمریکا جنایتکار و رژیم صهیونیستی به خانواده عشایری که به شغل دامداری و دامپروری مشغول بودند، چیزی جز شکست در میدان نبرد نیست.

رضا مقاتلی افزود: آنها تصور می‌کنند با چنین جنایاتی می‌توانند خللی در اراده مردم ایجاد کنند اما محاسبات آنان کاملا اشتباه است چرا که این ملت، ملت شهادت است و با چنین اقدامات وحشیانه‌ای از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

فرماندار دشتی با اشاره به نقش مهم عشایر در دفاع از کشور بیان کرد: عشایر به عنوان مرزداران واقعی در طول انقلاب اسلامی دین خود را به نظام و انقلاب ادا کرده‌اند و در این تجاوز عشایر عزیز و غیور نیز با تقدیم شهدای عزیزی، بار دیگر ثابت کردند که همچنان پشت نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

مراسم وداع با شهدای عشایر در خورموج برگزار شد

مردم توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده‌اند

امام جمعه شهرستان دشتی نیز در این مراسم با قدردانی از حضور پرشور مردم در آیین وداع و بدرقه این چهار شهید عشایر گفت: مردم امشب سنگ تمام گذاشتند و با حضور گسترده خود بار دیگر وفاداری‌شان به شهدا و آرمان‌های انقلاب را نشان دادند.

مراسم وداع با شهدای عشایر در خورموج برگزار شد


حجت الاسلام علی زاهددوست افزود: دشمنان از این حضور پرشور مردم ناراحت هستند و همواره تلاش می‌کنند اراده ملت را تضعیف کنند اما مردم در طول هفته‌های اخیر در صحنه‌ها حضور فعال داشته و توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده‌اند.

در این مراسم همچنین پیام تسلیت استاندار بوشهر نیز توسط مشاور استاندار در امور ایثارگران قرائت شد.

کد خبر 6786785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha