۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۴۰

افزایش پنج برابری طرحهای آبیاری تحت فشار در آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار در زمین های کشاورزی آذربایجان غربی امسال در مقایسه با پارسال پنج برابر افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بعد از ظهر روز پنجشنبه در نشست مشورتی کارشناسان بخش کشاروزی استان در ارومیه  گفت: امسال بیش از 10 هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان به امکانات آبیاری تحت فشار مجهز می شوند که هفت هزار هکتار از آن زمین های پایاب سدها و سه هزار هکتار نیز زمینه های ملکی اشخاص را شامل می شود.

جواد خانی اعتبار اجرای این طرح را 330 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: 70درصد از هزینه ها در زمین های پایاب سدها و 50 درصد هزینه ها در سایر زمین ها، کمک های بلاعوض دولت است و بقیه در قالب تسهیلات ارزان قیمت در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: چهار هزار و 200 هکتار از این طرح ها در دشت حسنلوی نقده و بقیه در شهرستانهای بوکان و پیرانشهر اجرا خواهند شد.

خانی اضافه کرد: این طرحها در یک سال آینده به بهره برداری می رسند و با بهره برداری از آنها میزان زمین های زیر پوشش سامانه های آبیاری تحت فشار در آذربایجان غربی به بیش از 30 هزار هکتار خواهد رسید.

با اجرای طرح های آبیاری تحت فشار راندمان آبیاری کشاورزی در باغات 50 و در زمین های زراعی 35 درصد افزایش می یابد.

کد خبر 679546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha