به گزارش خبرگزاری مهر، دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا در پیامی مدعی شد که نیروی دریایی این کشور امروز یک کشتی تجاری با پرچم ایران به نام توسکا را توقیف کرده است.
وی در ادامه ادعای خود افزود: ناوشکن موشکانداز نیروی دریایی ایالات متحده USS SPRUANCE اقدام به توقیف کشتی توسکا در خلیج عمان نمود و به خدمه آن هشدار داد که توقف کنند. خدمه ایرانی از گوش دادن امتناع کردند، بنابراین کشتی نیروی دریایی ما آنها را دقیقاً در مسیرشان متوقف کرد و با ایجاد یک سوراخ در موتور، آن را متوقف ساخت.
ترامپ مدعی شد که در حال حاضر، تفنگداران دریایی ایالات متحده کنترل کشتی را در دست دارند.
رئیسجمهور آمریکا در پایان مدعی شد که کشتی توسکا تحت تحریمهای وزارت خزانهداری ایالات متحده به دلیل سابقه فعالیتهای غیرقانونی قبلی قرار دارد و آمریکا کنترل کامل کشتی را در اختیار دارد و در حال بررسی محموله آن است.
ادعای ترامپ در حالی مطرح شده است که امروز در پی تیراندازی نیروهای تروریستی آمریکا به یک کشتی تجاری ایران در اطراف دریای عمان، نیروی دریایی سپاه فورا واکنش نشان داد و این واکنش سریع، عقبنشینی و فرار تروریستهای آمریکایی را به دنبال داشت.
تروریستهای آمریکایی که از بسته شدن تنگه هرمز به ستوه آمدهاند، در واکنش به این اقدام جمهوری اسلامی ایران به سمت یک کشتی تجاری ایرانی تیراندازی کردند تا آن را مجبور کنند به سمت آبهای سرزمینی ایران بازگردد.
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱


نظر شما