۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۲۲

پویش ملی «از چشم تو» راوی جنگ تحمیلی دوم و سوم می‌شود

پویش ملی «از چشم تو» راوی جنگ تحمیلی دوم و سوم می‌شود

پویش ملی «از چشم تو» با محوریت روایتگری از جنگ تحمیلی دوم و سوم در سه بخش کودک و نوجوان و بزرگسال برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش ملی «از چشم تو» در سه قالب داستان، روایت (خاطرات شفاهی) و جُستار و در سه بخش کودک‌ونوجوان و بزرگسال و در موضوعات مختلف مرتبط با جنگ دوازده‌روزه و جنگ رمضان توسط واحد ادبیات پایداری انتشارات آل احمد برگزار می‌شود.

عموم نویسندگان و علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش می‌توانند قلم به دست بگیرند و با روایت جنگ‌ تحمیلی دوم و سوم، رزمنده باشند.

جوایز هر بخش شامل نفر اول، ۲۰ میلیون تومان، نفر دوم، ۱۵ میلیون تومان، نفر سوم، ۱۰ میلیون تومان است. همچنین آثار برتر و برگزیده در قالب کتاب چاپ خواهد شد.

مهلت ارسال اثر تا ۳۱ خردادماه خواهد بود و شرکت در پویش و ارسال اثر از طریق Pouyesh.alahmad-pub.ir است.

کد مطلب 6816466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha