۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰:۰۰

روایت مهر از حملات پراکنده در سواحل هرمزگان

روایت مهر از حملات پراکنده در سواحل هرمزگان

بندرعباس- شامگاه پنج شنبه پدافند هوایی استان هرمزگان در چندین شهرستان فعال شده و با اهدافی مقابله کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه سلسله حملات پراکنده به نقاطی در سواحل هرمزگان، شامگاه پنجشنبه محدوده‌هایی در استان هرمزگان مورد اقدامات خصمانه و تقابل نیروهای پدافند بوده که شمال بندرعباس یکی از این نقاط است و برخی منابع از انهدام دو هواگرد دشمن خبر داده‌اند.

پیگیری خبرنگار مهر، حاکی از آن است که صدای انفجارهایی در شهرستان بندرخمیر نیز گزارش شده است.

در شهرستان سیریک نیز صدای چندین انفجار به گوش رسیده است اما تاکنون هیچ خبری مبنی بر وقوع اصابت در این شهرستان مخابره نشده است و پیگیری‌ها نشان می‌دهد، صداهای شنیده شده در شهرستان سیریک مربوط به تبادل آتش در تنگه هرمز و شلیک‌های هشدار توسط نیروهای دریایی ارتش و سپاه است.

در جزیره قشم نیز اصابت‌های پراکنده‌ای در محدوده اسکله بهمن در قشم گزارش شده بود.

حدود ساعت ۰۰:۱۲ نیز صدای انفجار مجددی در بندرعباس شنیده شده است.

حدود ساعت ۰۰:۱۰ صدای انفجارهایی در شهرستان میناب به گوش رسیده است که منابع از مربوط بودن آنها به درگیری هایی بر روی دریا خبر می‌دهند.

جزئیات حمله به میناب

روایت مهر از حملات پراکنده در سواحل هرمزگان

محمد رادمهر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گفت: در ساعت ۰۰:۱۰ رژیم منحوس و غاصب و کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به یکی از پایگاه های دریابانی شهرستان میناب حمله انجام دادند.

وی افزود: خداروشکر از این حمله مجروح یا شهید نداشتیم.

رادمهر از مردم شهرستان میناب خواست به شایعات توجه نکنند و اخبار را از خبرگزاری های رسمی پیگیری کنند.

اعلام جزئیات درگیری در تنگه هرمز و استان هرمزگان توسط سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا

روایت مهر از حملات پراکنده در سواحل هرمزگان

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا در اطلاعیه‌ای گفت: ارتش متجاوز، تروریست و راهزن آمریکا با نقض آتش بس یک کشتی نفتکش ایرانی و در حال حرکت از آبهای ساحلی ایران در منطقه جاسک به سمت تنگه هرمز و همچنین یک کشتی دیگر در حال ورود به تنگه هرمز را روبروی بندر فجیره امارات مورد هدف قرار دادند و همزمان مناطق غیرنظامی را با همکاری برخی از کشورهای منطقه در سواحل بندر خمیر، سیریک و جزیره قشم مورد تعرض هوایی خود قرار دادند.

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز بلافاصله و در اقدامی متقابل شناورهای نظامی آمریکا در شرق تنگه هرمز و جنوب بندر چابهار را مورد هجوم قرار داده و خسارات قابل توجهی به‌ آنها وارد نمودند.

آمریکای جنایتکار و متجاوز و کشورهای حامی آن باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته پرقدرت و بدون کوچکترین تردید به هرگونه تعرض و تجاوز پاسخی کوبنده می دهد.

شنیده شدن صدای انفجار مجدد در محدوده شهرستان سیریک

روایت مهر از حملات پراکنده در سواحل هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، بامداد جمعه شنیده شدن صدای انفجارهای در محدوده شهرستان سیریک از سوی ساکنان محلی گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، هنوز ماهیت این صداها مشخص نیست.

پیش تر برخی منابع مدعی شده بودند حوالی اسکله طاهریه مورد تعرض دشمن واقع شده است.

هنوز هیچ‌ یک از نهادهای رسمی درباره علت وقوع این صداها اظهارنظر نکرده‌اند، اما پیگیری‌ها برای کسب اطلاع از ماهیت انفجارها ادامه دارد.

کد مطلب 6823281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • م. راد FR ۰۰:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
      0 4
      تنها راه ایران ساخت سلاح هسته ای است! مذاکره با این حرامیان تروریست آدمخوار بی فایده است! آخر مگر می شود با کسی که قصد کشتن تو را دارد و بزرگترین آرزویش محو ایران از روی زمین است و بارها هم آنرا علنا عنوان کرده به توافقی رسید که به سود ملت ایران تمام شود؟ بمب اتم بسازید و مانند کره ی شمالی امنیت را به ایران برگردانید! این خواسته ی بخش بزرگی از جامعه ی ایران است.
    • IR ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
      0 3
      پتروشیمی های امارات با آب شیرین کناش باید هدف قرار بگیرن اونم بصورت سنگین
    • حیدر IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
      0 0
      در بندرعباس شیشه ها لرزیدن شدت انفجار روستاهای مرکزی بندرعباس بالا بود