۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۵۶

کشف ۳۷۸ کیلوگرم گوشت گراز در قصابی ساری

کشف ۳۷۸ کیلوگرم گوشت گراز در قصابی ساری

ساری- رئیس دامپزشکی ساری گفت: بازرسان دامپزشکی موفق به کشف و ضبط ۳۷۸ کیلوگرم گوشت غیرمجاز گراز از یک واحد قصابی شدند که متخلف دستگیر و واحد صنفی پلمب شده است.  

به گزارش خبرنگار مهر، آروین کبیری بعدازظهر دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در پی گزارش مردمی مبنی بر عرضه گوشت ارزان‌قیمت و بی‌کیفیت در یک قصابی، بازرسان نظارت بهداشتی این اداره در بازدید سرزده موفق به کشف و ضبط ۳۷۸ کیلوگرم گوشت غیرمجاز از نوع گراز وحشی در یکی از واحدهای قصابی این شهر شدند.

وی با اشاره به مخاطرات شدید مصرف گوشت گراز برای سلامت عمومی افزود: این گوشت می‌تواند ناقل بیماری‌های مشترک خطرناک بین انسان و دام از جمله تریشینوز (بیماری کرم حلقوی)، بروسلوز (تب مالت) و سایر عفونت‌های انگلی باشد. به همین دلیل، عرضه و مصرف آن به طور کامل ممنوع است.

کبیری تصریح کرد: کارشناسان ما ضمن توقیف کامل محموله، پرونده تخلف را تنظیم و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع دادند. همچنین این واحد صنفی با حضور نیروی انتظامی پلمب و فرد خاطی نیز بازداشت شده است.

رئیس اداره دامپزشکی ساری در پایان با قدردانی از مشارکت مردمی، تأکید کرد: شهروندان هرگونه موارد مشکوک به عرضه فرآورده‌های گوشتی غیرمجاز را از طریق سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ یا اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی گردد.

کد مطلب 6826843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha