۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۲:۵۹

توضیحات بانک مرکزی در باره یک خبر

توضیحات بانک مرکزی در باره یک خبر

روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به گزارش امروز صبح خبرگزاری مهر با عنوان «پرسش‌هایی درباره افزایش مزایای کارکنان بانک مرکزی در شرایط فشار تورمی» توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر روابط عمومی بانک مرکزی در پاسخ به گزارش خبرگزاری مهر با عنوان «پرسش‌هایی درباره افزایش مزایای کارکنان بانک مرکزی در شرایط فشار تورمی» توضیحاتی ارائه کرد. در این جوابیه آماده است در پاسخ به گزارش منتشرشده توسط خبرگزاری مهر تحت عنوان «پرسش‌هایی درباره افزایش مزایای کارکنان بانک مرکزی در شرایط فشار تورمی»، ضمن ردّ اتهامات و ادعاهای بی‌اساس مطرح‌شده، به منظور تنویر افکار عمومی تأکید می‌شود که هرگونه افزایش حقوق و مزایای کارکنان بانک مرکزی کاملاً بر مبنای قانون بودجه سنواتی و مصوبات دولت بوده و هیچ افزایش خارج از ضوابط یا رقم بی‌سند «۲۰ میلیون تومانی» در کار نیست.

تمام حقوق و مزایا بر اساس سقف‌های مصوب قانونی کشور پرداخت می‌شود و هیچ نوع مزایا یا تسهیلات ویژه‌ای خارج از ضوابط سازمانی و قانونی به هیچ یک از کارکنان پرداخت نشده است؛ از این رو ادعای مطروحه در خصوص تسهیلات کذب محض بوده و صحت ندارد.

آن خبرگزاری بدون استعلام و کسب اطلاع قبلی از صحت و سقم مطالب مطرح شده، اتهامات بزرگی را به سیاستگذار پولی کشور وارد کرده است. در شرایطی که کشور درگیر جنگ تمام‌عیار اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه است و بانک مرکزی در خط مقدم مدیریت نقدینگی، کنترل تورم و ثبات‌بخشی به بازار ارز قرار دارد، اتهام‌زنی بی‌اساس به سیاستگذار پولی نه تنها غیرحرفه‌ای، بلکه در تضاد با نیاز مبرم کشور به اعتمادسازی نسبت به سیاست‌های پولی برای دستیابی به اهداف اقتصادی است.

شایسته است خبرگزاری مهر توجه داشته باشد که در دوران جنگ رمضان، با وجود ابلاغ حضور ۲۰ درصدی کارکنان دستگاه‌های اجرایی، بیش از ۶۲ درصد از کارکنان بانک مرکزی در محل کار خود حاضر شدند و اجازه ندادند حتی یک لحظه چرخه نظام پولی و ارزی کشور متوقف شود؛ این فداکاری و مسئولیت‌پذیری سزاوار چنین اتهام‌زنی‌هایی نیست.

بی‌تردید در شرایط حساس کنونی که دشمنان نظام از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به اقتصاد ایران فروگذار نمی‌کنند، باید منشأ چنین اظهاراتی بررسی شود تا مشخص گردد کدام جریان به دنبال تخریب سیاستگذار پولی کشور و ایجاد بدبینی عمومی نسبت به بانک مرکزی است. از خبرگزاری مهر انتظار می‌رود به جای دامن زدن به شایعات، امانت در انتشار اخبار را رعایت کرده و در مسیر حمایت از ثبات اقتصادی کشور گام بردارد.

کد مطلب 6835847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
      0 0
      این وضعیت در همه نهادها ا‌رگانها و ... دیده میشه عمده نهادها اولا با بیش از 3 برابر نیاز نیرو دارن ! دوما مدام بودجه کلان بجای کاهش افزایش پیدا میکنه ! و همه بار تورم و کسری و ناترازی ان بر دوش مردم می افتد ! اقتصاد انحصاری رفاقتی همینه
    • کاظمیان IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
      0 0
      شرایط حساس کنونی !!!! ایا بقول ایشان ! در شرایط حساس کنونی نیاز از 4 برابر چین ! بانک داشته باشیم ؟ روزی بیش از 10هزار میلیارد چاپ پول کنن؟ ایا نیاز است بنگاهداری و ... اینها ؟ نیاز است مدام نرخ تسعیر و افزایش بدید ؟ ایا در شرایط حساس کنونی شبانه نرخ ارز رسمی و چند برابر کردید !! درسته ؟
    • کاظمیان IR ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
      0 0
      تشکر ویژه از خبرگزاری مهر پر قدرت ادامه دهید ، رسالت شما صدای مردم بودن است ما 99 درصد مردم از شما حمایت میکنیم صدای مردم باشید نه تریبون لابی انحصار و رانت و فساد