به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، "هوگو چاوز" ابراز امیدواری کرد که در اول ژانویه سال آتی با خروج بوش از کاخ سفید، روابط آمریکا و ونزوئلا رو به بهبودی رود .
رئیس جمهوری ونزوئلا گفت : هرکسی و از هر حزبی(دموکرات یا جمهوریخواه) که به عنوان رئیس جمهوری آتی آمریکا انتخاب شود؛ آرزو داریم تا در آغاز سال 2009 شاهد سطح جدیدی در روابط دو کشور باشیم.
وی گفت : ونزوئلا تهدید و خطری برای ایالات متحده نیست؛ ما خدا را دوست داریم و کاملاًً مخالفت تهدید هستیم.
پیشتر چاوز با انتقاد شدید از همتای آمریکایی خود، وی را یک تروریست و آدمکش توصیف کرده بود.
تنشها بین واشنگتن و کاراکاس همچنان ادامه دارد؛ هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا، چندی پیش گفته بود که اقدامات واشنگتن در سراسر جهان، آمریکا را به یک امپراطوری بی رحم تبدیل کرده است.
چاوز همواره از سیاستهای آمریکا به صراحت انتقاد کرده و واشنگتن را در پشت این کودتا متهم می داند، اما آمریکا نیز مکررا این اتهامات را رد کرده است.
نظر شما