۱۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۷:۲۲

دغدغه دانش‌آموزان درباره امتحانات نهایی پیگیری می‌شود

دغدغه دانش‌آموزان درباره امتحانات نهایی پیگیری می‌شود

همدان- مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از ارسال پیشنهادهای کارشناسی برای بهبود روند امتحانات نهایی به وزارت آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست صمیمی بررسی دغدغه‌های دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه نظری در خصوص ارزشیابی و امتحانات دروس نهایی با حضور رسول شیدایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان برگزار شد.

شیدایی در این نشست با اشاره به شرایط فعلی و اهمیت زیست‌بوم جدید در برگزاری آزمون‌ها اظهار کرد: موضوع تاثیر نمرات دروس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در سنجش و پذیرش دانشجو (کنکور سراسری)، مصوبه قانونی شورای عالی انقلاب فرهنگی است و طبیعتاً هرگونه تغییر در این روند، نیازمند بررسی و تصمیم‌گیری مجدد در همان شورا خواهد بود.

وی با بیان اینکه هدف اصلی دستگاه تعلیم و تربیت، اجرای دقیق قوانین همگام با درک شرایط و رفع دغدغه‌های دانش‌آموزان و اولیای آنها است، افزود: مجموعه آموزش و پرورش استان تلاش می‌کند با تدوین و ارسال پیشنهادهای کارشناسی‌شده و سازنده به وزارت آموزش و پرورش و مراجع ذی‌صلاح، مسیر را برای بهبود شرایط تحصیلی و کاهش استرس دانش‌آموزان هموارتر سازد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان همچنین از تمهیدات ویژه برای ایام امتحانات خبر داد و تصریح کرد: به‌منظور آمادگی هرچه بیشتر دانش‌آموزان، برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری کلاس‌های رفع اشکال به صورت حضوری و غیرحضوری انجام شده است که جزئیات و زمان‌بندی آن به‌زودی به اطلاع دانش‌آموزان خواهد رسید.

شیدایی در بخش دیگری از سخنان خود با هشدار نسبت به تحرکات رسانه‌ای بدخواهان نظام، خطاب به خانواده‌ها گفت: در این ایام حساس، جریان‌های معاند تلاش می‌کنند تا با سوءاستفاده از احساسات پاک دانش‌آموزان و پنهان شدن در پشت نقاب مطالبات آموزشی، آرامش روانی و تحصیلی آنها را هدف قرار دهند.

وی تاکید کرد: به‌عنوان خادم نظام تعلیم و تربیت استان، از تمامی اولیای گرامی تقاضا دارم با رویکردی هوشمندانه و تربیتی با مسائل برخورد کنند و ایجاد فضای گفت‌وگو در خانه، شنیدن دغدغه‌های فرزندان و فراهم آوردن محیطی سرشار از آرامش و منطق، خنثی‌کننده این توطئه‌ها خواهد بود و به آینده‌سازان ایران اسلامی کمک می‌کند تا مسیر رشد علمی خود را با اطمینان سپری کنند.

در پایان این نشست و پس از طرح دیدگاه‌ها، نظرات و دغدغه‌های دانش‌آموزان، مقرر شد مجموعه‌ای از پیشنهادهای مدون در راستای بهبود فرآیند ارزشیابی دروس نهایی از سوی استان همدان به وزارت آموزش و پرورش ارسال شود.

کد مطلب 6847189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی فرهادی. IR ۰۹:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
      30 1
      خواهش میکنم حضوری برگزار نکنین ما نمی توانیم بدیم
    • کاوه IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
      23 2
      سلام ما دانش آموزان سال یازدهم خواهشمندیم که امتحانات رو مجازی کنید آخه ما که بیشتر سال رو مجازی بودم با گوشی های خراب ونت خرابتر چطوری میتونیم امتحان نهایی بدیم ما الان باید برای سال بعد خودمون رو آماده کنیم اما هنوز درگیر هستیم خواهش می کنیم امتحانات رو مجازی کنید که امسال رو تمام کنیم بریم برای سال بعد آماده بشیم امتحان استانی هم فرقی با نهایی نداره آخه مگه ما چی یاد گرفتیم که الان نهایی یا استانی بدیم
    • پرنیان IR ۱۷:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
      22 2
      شرایط نذاشت برای نهایی دادن آماده بشیم ما یازدهمی ها خواستار مجازی شدنه امتحانات هستیم
    • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۷
      5 12
      با سلام به خاطر رضای حضرت حق و بخاطر آینده این مملکت آزمون های پایه یازدهم و دوازدهم دانش آموزان را حضوری برگزار کنید
    • IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۸
      5 0
      خواهش میکنم امتحانات مجازی برگزار کنید واقعا شرایط خیلی سخته با این شرایط جنگی و آموزش غیر حضوری نت خراب واقعا نمی‌تونیم امتحان نهایی بدیم خواهشمندم شرایط ما دوازدهم یا زدهمی ها را درک کنید
    • پرنیان IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۹
      0 0
      با سلام چرا دوره اول متوسطه مجازی امتحان می دهند ولی دوره دوم متوسطه حضوری امتحان بدهند این. بی عدالتی نیست؟