به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اخباری ، با اعلام این خبر گفت: اطلس راهیاب تهران بزرگ که بر اساس اطلاعات پایه و نقشه های 2000/1 پوششی شهر تهران تهیه شده ، با استفاده از آخرین تصاویر ماهواره ای و عکس های هوایی به روز شده و آخرین تغییرات تا پایان سال 86 نیز در آن منعکس شده است.
وی با بیان اینکه راهیاب 1387 تهران برای اولین بار با استفاده از نرم افزار ARC GIS تولید شده است ، گفت: این کار ما را قادر خواهد ساخت تا از این پس بدون اتکا به سایر روش های پیچیده انحصاری و گران قیمت ، با حداقل هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن نقشه و محصولات وابسته را تولید کنیم.
به گفته اخباری در این راهیاب می توان تمامی اسامی معابر واقع در مناطق 22 گانه شهرداری تهران را به ترتیب حروف الفبا جستجو و با توجه به اماکن شاخص مانند بیمارستان ها ، سفارتخانه ها ، ایستگاه های مترو ، هتل ها و ... محل مورد نظر را پیدا کرد.
مدیرعامل شرکت پردازش و برنامه ریزی شهری ادامه داد: بر همین مبنا و بر اساس راهنمای صفحات موجود در دفترچه راهیاب ، شهروندان تهرانی می توانند مسیرهای خود را تا مقصد از قبل شناسایی و برنامه ریزی کنند.
وی با اشاره به اینکه این کتابچه برای بخش های خدمات رسانی و امداد رسانی شهری بسیار مفید و قابل استفاده است ، خاطرنشان کرد: به طور خلاصه می توان گفت که این راهنما ساده ترین و ارزانترین روش دستیابی به مقاصد برای شهروندان تهرانی است.
اخباری در پایان یادآور شد: با توجه به اینکه آخرین تغییرات معابر شهر تهران (تغییرات سه ماهه اخیر) تا پایان خرداد ماه بر روی راهیاب مذکور اعمال خواهد شد ، لذا این اطلس قابلیت درج اطلاعات اماکن تجاری ، صنعتی ، فرهنگی ، ورزشی و ... را به منظور انعکاس در سطح عموم شهروندان از جهت ابعاد بازرگانی آن را نیز دارد.
نظر شما