۴ مرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۵۳

پلمب یک واحد دندانپزشکی غیر مجاز در زابل

پلمب یک واحد دندانپزشکی غیر مجاز در زابل

زابل- یک واحد غیرمجاز ارائه خدمات دندانپزشکی در شهرستان زابل شناسایی و با دستور مقام قضایی پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل اعلام کرد: در راستای صیانت از سلامت عمومی و مقابله با مداخلات غیرمجاز پزشکی، یک واحد غیرمجاز ارائه خدمات دندانپزشکی در شهرستان زابل شناسایی و با دستور مقام قضایی پلمب شد.

در این بازدید که با حضور دادیار ویژه رسیدگی به حقوق عامه پلیس نظارت بر اماکن عمومی و کارشناسان اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل انجام شد، مشخص شد فردی بدون داشتن مدرک معتبر، پروانه فعالیت و مجوز قانونی، به صورت تجربی اقدام به انجام خدمات و اعمال دندانپزشکی برای مراجعان می‌کرد.

با توجه به مخاطرات جدی این‌گونه مداخلات غیرمجاز برای سلامت شهروندان، محل مذکور با دستور مقام قضایی پلمب و پرونده متخلف جهت طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شد.

اداره نظارت بر درمان از شهروندان درخواست می‌کند خدمات درمانی و دندانپزشکی را صرفاً از مراکز مجاز و دارای پروانه معتبر دریافت کرده و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت درمانی غیرمجاز، موضوع را به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل یا مراجع ذی‌ربط اطلاع دهند.

کد مطلب 6899988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha