رهبر انصارالله یمن: صهیونیزم امت اسلامی را هدف قرار داده است

رهبر انصارالله یمن: صهیونیزم امت اسلامی را هدف قرار داده است

رهبر انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام گفت: صهیونیزم امت اسلامی ما را هدف قرار داده و به دنبال سیطره، بردگی و تحقیر ملتهای ماست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت میلاد پیامبر(ص) و در جشن باشکوه میلیون ها یمنی گفت: به ملت یمن و امت اسلامی به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام تبریک و تهنیت می گوییم. ملت ما در صدر ملت های اسلامی است که میلاد پیامبر را گرامی می دارند.

رهبر انصارالله یمن: صهیونیزم امت اسلامی را هدف قرار داده است

وی تاکید کرد: میلاد پیامر نزد ملت ما جایگاه خاصی دارد و جشن و فعالیت هایی برگزار می شود. ملت ما این مناسبت میلاد پیامبر را به عنوان موسم ارتقای ایمانی مورد توجه قرار می دهند. جشن های برپا شده از سوی ملت ما در کره زمین بی نظیر است.

رهبر انصارالله یمن افزود: امت اسلامی به بازگشت به ارزش ها نیاز مبرمی دارد. ما به شدت نیاز داریم که واقعیت خود را دوباره ارزیابی کنیم و برای تقویت ارتباط آگاهانه و مؤمنانه خود با پیام الهی تلاش کنیم.

وی گفت: ما باید تلاش کنیم تا خود را از هرگونه سرسپردگی به قدرهای شر و تاریکی که زمین را به فساد می‌کشند، رهایی بخشیم، نیروهایی که توسط یهودیان رهبری می‌شوند و پرچم آنها در زمان ما توسط صهیونیزم و پیروان آن در غرب حمل می‌شود. صهیونیزم امت اسلامی ما را هدف قرار داده و به دنبال سیطره، بردگی و تحقیر ملتهای ما، اشغال سرزمین‌های آنها و غارت منابع آنها است.

در حال تکمیل...

کد مطلب 6927557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha