۱۱ شهریور ۱۴۰۵، ۱۱:۱۶

زندی: سایت دفن پسماند سقز ساماندهی شد

زندی: سایت دفن پسماند سقز ساماندهی شد

سقز- مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان از بهره‌برداری پروژه ساماندهی سایت دفن پسماند «تاوه‌قران» سقز با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این طرح با هدف مدیریت شیرابه اجرا شد.

فرزاد زندی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پروژه ساماندهی سایت دفن پسماند «تاوه‌قران» شهرستان سقز با هدف ارتقای زیرساخت‌های مدیریت پسماند و کاهش پیامدهای زیست‌محیطی به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان بیان کرد: این پروژه با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان و با پیگیری اداره حفاظت محیط زیست سقز و همکاری شهرداری و مجموعه مدیریت شهری این شهرستان اجرا شده است.

وی یادآور شد: در قالب این طرح، حوضچه جمع‌آوری شیرابه با ظرفیت بیش از ۱۴ هزار مترمکعب احداث شده و برای هدایت مناسب آب‌های سطحی نیز مسیری به طول ۹۰۰ متر ایجاد شده است.

وی ادامه داد: همچنین شبکه زهکشی به طول ۶۰۰ متر و دو سکوی تخلیه اضطراری برای استفاده در شرایط جوی نامساعد در سایت دفن پسماند «تاوه‌قران» احداث شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان، مدیریت و کنترل شیرابه را از مهم‌ترین اهداف اجرای این پروژه عنوان کرد و گفت: جلوگیری از نفوذ شیرابه به منابع آب و خاک، نقش مهمی در کاهش مخاطرات زیست‌محیطی ناشی از دفن پسماند دارد.

زندی با قدردانی از شهردار سقز و مجموعه مدیریت شهری این شهرستان برای اجرای اقدامات انجام‌شده، ابراز امیدواری کرد: اقدامات صورت‌گرفته در سایت دفن پسماند سقز بتواند به عنوان الگویی برای سایر شهرداری‌های استان مورد توجه قرار گیرد.

وی تأکید کرد: تکمیل زنجیره مدیریت پسماند، ضرورتی اساسی برای حفاظت از محیط زیست و ارتقای سلامت شهروندان است و باید با جدیت بیشتری در سطح استان دنبال شود.

کد مطلب 6935226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha