۲۸ شهریور ۱۴۰۵، ۲۳:۴۷

خداحافظی زودهنگام حسینی از نساجی

خداحافظی زودهنگام حسینی از نساجی

ساری- باشگاه نساجی مازندران با مجتبی حسینی، سرمربی این تیم، برای ادامه همکاری به توافق نرسید و طرفین پس از هفت مسابقه به همکاری خود پایان دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه نساجی مازندران و مجتبی حسینی پس از انجام مذاکرات و در فضایی دوستانه تصمیم به قطع همکاری گرفتند.

حسینی که هدایت نساجی مازندران را بر عهده داشت، در مجموع هفت بازی روی نیمکت این تیم نشست و اکنون با توافق دو طرف از جمع سرخ‌پوشان قائمشهری جدا شده است.

باشگاه نساجی مازندران با انتشار اطلاعیه‌ای ضمن تأیید پایان همکاری با حسینی، از تلاش‌های این مربی تشکر و برای او در ادامه فعالیت حرفه‌ای آرزوی موفقیت کرد.

بر اساس اعلام باشگاه، انتخاب و معرفی سرمربی جدید نساجی در دستور کار مدیران این باشگاه قرار دارد و قرار است سرمربی جدید در آینده نزدیک معرفی و فعالیت خود را آغاز کند.

نساجی مازندران در ادامه فصل باید با هدایت کادر فنی جدید خود به کار ادامه دهد و مدیران باشگاه امیدوارند با انتخاب سرمربی جدید، شرایط فنی تیم بهبود پیدا کند.

کد مطلب 6952048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha