۱۴ آبان ۱۴۰۵، ۱۱:۰۹

ثبت‌نام بیش از هزار نودانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه الزهرا(س)

ثبت‌نام بیش از هزار نودانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه الزهرا(س)

بیش از هزار دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرفته‌شده با حضور در دانشگاه الزهرا (س)، مراحل ثبت‌نام و تشکیل پرونده خود را به انجام رساندند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه الزهرا(س)، فرایند ثبت‌نام حضوری نودانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در روزهای ۹ و ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۵ برگزار شد و بیش از هزار دانشجوی پذیرفته‌شده با حضور در دانشگاه، مراحل ثبت‌نام و تشکیل پرونده خود را به انجام رساندند.

به همت معاونت دانشجویی این دانشگاه و در راستای برنامه‌ریزی، هماهنگی و فراهم‌سازی زمینه مناسب برای استقبال از دانشجویان جدیدالورود، ستاد استقبال از نودانشجویان کارشناسی ارشد در آن معاونت تشکیل شد و واحدهای مختلف دانشگاه با برگزاری جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی، تمهیدات لازم را برای برگزاری هرچه مطلوب‌تر این فرایند فراهم کردند.

در همین راستا، بخش‌های مختلف دانشگاه با همکاری و تعامل مجموعه‌های مرتبط، مقدمات لازم را در حوزه‌های آموزشی، دانشجویی، رفاهی و خدماتی فراهم آوردند تا مراحل ثبت‌نام و تشکیل پرونده دانشجویان با نظم و سهولت انجام شود.

فرایند ثبت‌نام در چند مرحله و با مشارکت واحدهای ذی‌ربط انجام شد و دانشجویان پذیرفته‌شده با مراجعه به بخش‌های تعیین‌شده، امور مربوط به ثبت‌نام خود را پیگیری کردند.

پذیرش و ثبت‌نام بیش از هزار دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، آغاز فصلی تازه از فعالیت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه الزهرا(س) و فرصتی برای پیوند دانشجویان جدید با ظرفیت‌های علمی، آموزشی و فرهنگی این دانشگاه است.

کد مطلب 7000237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha