به گزارش خبرگزاری مهر،الشرق الاوسط به نقل از منابع آگاه خود نوشت : اسرائیل و فرانسه فشارهای خود را به سوریه برای انتقال روند مذاکرات غیرمستقیم که در آنکارا- پایتخت ترکیه- انجام می شود، به مذاکرات مستقیم افزایش دادند.
دراین راستا، " شیمون پرز" رئیس رژیم اسرائیل از بشار اسد رئیس جمهوری سوریه خواست تا برای ازبین بردن موانع موجود بین طرفین دست به اقدامی بزند و درعین حال پیشنهاد داد تا مذکرات مستقیم دو طرف سوری و اسرائیلی در دمشق یا بیت المقدس برگزار شود.
درعین حال منابع بلندپایه اسرائیلی روزگذشته اعلام کردند: نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه تلاشهای زیادی را دراین راستا انجام داد و به این منظور دو فرستاده برای مذاکره با بشار اسد به سوریه فرستاد.
این درحالی است که طرف مذاکره کننده اسرائیلی روزگذشته در آنکارا پیشنهاد داد تا نشستی بین بشار اسد و ایهود اولمرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی درپاریس برگزار شود.
همچنین در پایان دور دوم مذاکرات بین اسرائیل و سوریه که درترکیه برگزار شد، مسئولان اسرائیلی و ترک از مثبت وسازنده بودن روند این مذاکرات خبر دادند و درعین حال اعلام کردند که این مذاکرات ادامه می یابد.
نظر شما