۲۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۴۰

جواهری خبر داد:

فقط 10 قاضی به دلیل ضعف علمی معرفی شده اند/ برخی جرائم و مجازاتها وهن آمیز است

فقط 10 قاضی به دلیل ضعف علمی معرفی شده اند/ برخی جرائم و مجازاتها وهن آمیز است

معاون آموزش قوه قضائیه گفت: طی دو سال اخیر فقط 10 قاضی به دلیل ضعف علمی به معاونت آموزش قوه قضائیه معرفی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام والمسلمین جواهری امروز در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران به اقدامات انجام شده در معاونت آموزش قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: توسعه ساختاری آموزش از طریق ارتقای اداره کل آموزش و استخدام قضات ، توسعه آموزش از طریق ایجاد مبنای قانونی مورد نیاز و توسعه آموزش از طریق تعیین و استقرار فرایند آموزشی از جمله مهمترین اقدامات در اداره آموزش بوده است .

وی تصریح کرد: در دوره های اخیر آموزش بر اساس نظریه های علمی شکل گرفته و از جهات مختلف با نگاه تخصصی به مسائل روند تکاملی خود را ادامه خواهد داد.

معاون آموزش قوه قضائیه گفت: بررسی و مقایسه شاخص ها و عملکردهای آموزشی در سالهای پس از انقلاب و همچنین سالهای اخیر نشان می دهد تحولات گسترده ای در امر آموزش در قوه قضائیه شکل گرفته است اما این امر به معنای نفی اقدامات آموزشی در سالهای گذشته نیستالبته باید عنوان کرد که اقدامات سالهای گذشته مختصر و محدود بوده است.

جواهری به کلاس های آموزشی برگزار شده در سال 86 اشاره کرد و افزود: 14 هزار و 115 کلاس برگزار شده که 148 هزار و 436 نفر در این کلاس ها شرکت کرده اند.

وی در ارتباط با تعدد و تعارض قوانین گفت: با تورم ، تعدد و تعارض و ابهام قوانین در حوزه های مختلف مواجه هستیم و این در حالی است که بسیاری از قوانین متعلق به سالهای قبل است که باید با شرایط روز تطبیق داده شود و برخی جرائم و مجازات هایی که در آن زمان جنبه بازدارنده داشته امروز نه تنها جنبه بازدارنده ندارد بلکه وهن آمیز هم هست.

معاون آموزش قوه قضائیه، در خصوص آموزش همگانی در مدارس گفت: اعتقاد داریم این آموزش ها باید از سنین خردسالی ، ابتدایی و مهد کودک آغاز گردد اما متاسفانه آموزش و پرورش اهتمام جدی برای به ثمر رساندن این پشنهاد نداشته است.

جواهری خاطر نشان کرد: مکاتباتی از سوی رئیس قوه قضائیه نیز در این خصوص انجام شده و جلساتی نیز برگزار شده اما نتیجه ای نداشته است.

وی به گذراندن دوره اختبار از سوی قضات مشغول خدمت اشاره کرد و گفت: در حدود هزار و 500 نفر از کسانی که در دوره خدمت آموزشی هستند دوره اختبار را گذرانده اند.

معاون آموزش قوه قضائیه گفت: در صورتیکه قاضی در عمل ضعیف عمل کند به معاونت آموزش معرفی می گردد و به دنبال این امر دوره آموزشی برای آن تدارک دیده می شود. 

وی در پاسخ به این سئوال که چه نمره ای به قضات داده می شود ، گفت: بررسی ها نشان می دهد میانگین معدل دوره های کارآموزی در دوره های اخیر 17 به بالا بوده است اما رئیس قوه قضائیه تاکید دارد که این معدل باید به 20 برسد.

وی خاطر نشان کرد: نمره دادن به قضات در دوره های ضمن خدمت درست و به حق نیست.

کد مطلب 701023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha