۱۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۷

همدان میزبان چهار هزار ورزشکار المپیاد ایرانیان است

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل سازمان تربیت بدنی استان همدان گفت: همدان در دومین المپیاد ورزشی ایرانیان میزبان حدود چهار هزار ورزشکار است.

سید عبدی افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان افزود: استان همدان از امروز میزبان چهار ورزشکار است که در دومین المپیاد ورزشی ایرانیان و در پنج رشته با هم رقابت می کنند.

عبدی افتخاری عنوان کرد: همدان میزبانی پنج رشته را بر عهده دارد که 720 ورزشکار میهمان را بانوان والیبالیست، 1200 ورزشکار را کشتی گیران فرنگی و آزاد کار مرد و دو هزار ورزشکار را فوتبالیستها و بدنسازان آقا تشکیل می دهند.

افتخاری خاطرنشان کرد: این رقابتها از 15تیرماه تا 15 مرداد ماه در 26 استان کشور برگزار می شود.

مدیرکل سارمان تربیت بدنی استان همدان یادآور شد: شهرستان ملایر از 15 تا 21 تیرماه میزبانی رشته فوتبال رده سنی 13 سال کشور را برعهده دارد.

وی از برگزاری اردوی تیم ملی گلبال ایران اعزامی به مسابقات پارالمپیک 2008 در همدان خبر داد و گفت: این اردو با حضور هشت بازیکن و سه مربی تا 20 تیرماه در همدان برگزار می شود.

کد مطلب 710627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha