به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی داداشی، شب گذشته در جمع کارشناسان این سازمان افزود: در سه ماه اول پارسال، یک هزار و 160 شکایت کارگری و کارفرمایی به هیئتهای مربوط این سازمان ارسال شده که این میزان در سال جاری به 972 مورد کاهش یافته است.
وی اظهار داشت: در مجموع، اختلافات و شکایت واصله از سوی کارفرمایان و کارگران در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال 16 درصد کاش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که آرای سازشی صادره در این مدت 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
به گفته داداشی، همچنین بازگشت به کار کارگران در مجموع در آرای صادره در هیئتهای تشخیص و هیئتهای حل اختلاف این استان به ترتیب 110 و 10 درصد رشد داشته است.
رئیس اداره روابط کار سازمان کار و امور اجتماعی گلستان بیان داشت: میزان شکایات به هیئتهای تشخیص استان نیز 19 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال 86 کاهش دارد.
استان گلستان بیش از یک میلیون و 600 هزار نفر جمعیت دارد.


نظر شما