۲۲ مرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۲۱

امامزاده اسحاق تازه شهر سلماس بازسازی می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: امامزاده اسحاق تازه شهر از توابع شهرستان سلماس با کمک بلاعوض شورای فنی آذربایجان غربی بازسازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، تا کنون برای بازسازی این بارگاه زیارتی از طریق سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی 200 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

یکی از اعضای هیئت امنای این امامزاده بعد از ظهر امروز در جریان بازدید اعضای شورای فنی استان از این مکان زیارتی گفت: برای اتمام بازسازی و بهسازی این امامزاده 400 میلیون ریال دیگر نیز اعتبار نیاز است.

سید اللهوردی قریشی ادامه داد: قبرستان اطراف این امامزاده به منطقه دیگر شهر منتقل و با فضا سازی مناسب صورت گرفته تنها آرامگاه 29 شهید در محوطه این امامزاده باقی مانده است.

امامزاده اسحاق 600 متر مربع زیر بنا دارد و مقبره چهار نفر از اولاد امام علی النقی است و این بارگاه متعلق به دوران صفویه است.

مقبره های اسحاق، جعفر، محمود و ابراهیم اولاد امام دهم هستند که در این بارگاه مورد زیارت خیل عظیمی از مردم استان و منطقه است.

کد مطلب 731901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha