پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۴۶

به منظور دستیابی به وحدت؛

کارگروه اصلاح‌طلبان دیدگاه همه تشکلهای دوم خردادی را بررسی می‌کند

کارگروه اصلاح‌طلبان دیدگاه همه تشکلهای دوم خردادی را بررسی می‌کند

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشاره به کارگروه تشکیل شده از سوی گروههای اصلاح طلب به منظور دستیابی به وحدت اصلاح طلبان در انتخابات آتی گفت: این کارگروه ضمن دریافت نظرات گروههای مختلف اصلاح طلب موضوع چگونگی دست یافتن به اجماع و اتفاق نظر را بررسی می کند.

شهربانو امانی عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و قائم مقام مجمع نمایندگان ادوار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت : مجمع نمایندگان ادوار معتقد است اصلاح طلبان در انتخابات آینده ریاست جمهوری باید یک کاندیدا داشته باشند.

وی افزود : در نظرسنجی که مجمع نمایندگان ادوار در مجمع عمومی خود در تاریخ 6 تیرماه انجام داد بیش از 95 درصد از اعضای این تشکل سیاسی معتقد بودند تعدد کاندیداها در انتخابات گذشته باعث شکست آنان شد و لذا اکنون اصلاح طلبان باید به اجماع رسیده و تنها یک کاندیدا را معرفی کنند. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین گفت که کمتر از 7 درصد از اعضای تشکل متبوعش در این نظرسنجی استراتژی مناسب جهت شرکت در انتخابات را عدم شرکت در انتخابات دانستند و 20.3 درصد به شرکت بدون قید و شرط  در انتخابات رای دادند.

کد خبر 735618

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha