۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۵:۲۱

19 ارديبهشت ماه برگزار مي شود :

اولين همايش شوراهاي مركزي دانش آموزي مقطع راهنمايي و ابتدايي تحصيلي

اولين همايش دانش آموزي مناطق آموزش و پرورش شهرستانهاي استان تهران در مقطع راهنمايي و ابتدايي با هدف توسعه ، بهبود و فعال سازي شوراهاي آموزشگاهي برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي سازمان آموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران در اين همايش كه روز شنبه 19 ارديبهشت ماه با حضور بيش از 270 دانش آموز عضو شوراي مركزي دانش آموزان مناطق و مايندگان روساي مناطق ، مديران ، مربيان و معلمان آموزشگاه ها ، اساتيد دانشگاه و مسوولان سازمان آموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران و وزات آموزش و پرورش برگزار مي شود.

بر اساس اين گزارش در اين گردهمايي ضمن ارايه گزارش ، ابتكارات و خلاقيت هاي شوراهاي برتر ، به پيشنهادات و راهكارها نيز جهت رفع موانع فعال سازي شوراها پرداخته و پس از تقدير از شوراهاي نمونه استان جلسه پرسش و پاسخ برگزار مي شود.

گفتني است در حال حاضر 1144 شوراي دانش آموزي با عضويت 9514 دانش آموز در مقطع راهنمايي و تعداد 540 شوراي دانش آموزي با عضويت 4140 دانش آموز در مقطع ابتدايي مدارس شهرستان هاي استان تهران فعاليت مي كنند. 

 

کد خبر 74803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha