۲۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۵:۳۱

ایازی در اولین نشست خبری:

مشکلات تهران بدون حمایت دولت هم حل شدنی است

مشکلات تهران بدون حمایت دولت هم حل شدنی است

سخنگوی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه هیچ چالشی در پایتخت نیست که حل نشود تصریح کرد: عدم همکاری دولت فقط باعث می شود زمان طولانی تری صرف حل مشکلات شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد هادی ایازی در اولین نشست خبری خود بعد از انتصاب به عنوان سخنگوی شهرداری تهران به سئوالات متعدد خبرنگاران پاسخ داد.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: بر اساس تکلیفی که شورای شهر برای شهرداری تهران مقرر کرد وضعیت سازمانها و شرکتها بررسی و هفته گذشته لایحه ای به شورای شهر داده شد که برخی شرکتها و سازمانها در هم ادغام و برخی دیگر نیز از زیر مجموعه شهرداری خارج و به حوزه های دیگر واگذار شوند و نحوه فعالیت هرکدام از آن ها را نیز مشخص کردیم. همچنین مجامع  شرکتها نیز به موقع تشکیل شده است و در تیرماه به پایان رسید و گزارش حسابرس نیز ارائه و امسال همه شرکتها و سازمانها وضعیت مناسبی از نظر حسابرسی داشتند.

وی تصریح کرد: در گذشته بودجه سازمانها و شرکتهای تابعه شهرداری به شورا نمی رفت و برای اولین بار است که این کار انجام شد و در سال 87 بودجه همه سازمانها و شرکتهای شهرداری به تصویب شورای شهر تهران رسید و اساسنامه آنها نیز در شورای شهر مطرح و تصویب و به شهرداری تهران ابلاغ شد.

ایازی در مورد نوسازی بافتهای فرسوده و اجرای طرح خانه به جای خانه گفت : در گذشته سازمان نوسازی شهرداری تهران خانه ای را که در بافت فرسوده قرار داشت می خرید و پول را پرداخت می کرد و مالک خودش تصمیم می گرفت که با آن پول چه کار کند اما در طرح خانه به جای خانه که با جلسات متعدد کارشناسی اجرایی شد شهرداری خانه را از افرادی که در بافت فرسوده سکونت دارند می گیرد و متر مربع زیر بنا را در 1/1 یا 2/1 یا 3/1 ضرب می کنیم و به آن میزان خانه می دهیم تا زمانی که خانه آنها آماده شود و برای اجاره نیز 10 میلیون وام ودیعه مسکن داده می شود تا خانه آنها آماده و تحویل داده شود.

وی افزود : این طرح در حال اجراست و امسال نیز دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای سازمان نوسازی در نظر گرفته شده، هر چند که با توجه به حجم بافت فرسوده خیلی کم است.

سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به سئوال دیگری در مورد اقدامات شهرداری در راستای توسعه شهر الکترونیک گفت : 630 کیلومتر فیبر نوسازی سطح تهران را توسعه داده ایم و همچنین 22 دفتر خدمات الکترونیک نیز راه اندازی شده و تا اول مهرماه نیز این تعداد به 70 دفتر می رسد که بخش خصوصی این کار را انجام می دهد و همه اقدامات شهرداریهای مناطق و نواحی نیز که قابل واگذاری به این بخش باشد در این دفاتر انجام می شود .

وی افزود : طرح ممیزی شهر تهران نیز در حال پیاده سازی و اجراست و بر مبنای نقشه های gis برای همه املاک تهران gps بزنیم و همه اینها را در سیستمهای الکترونیک ببریم و به این ترتیب عملا نقشه های gis  را برای همه املاک تهران داشته باشیم.

ایازی در مورد طرح فروش متری مسکن شهرداری تهران گفت: گزارش جامعی در مورد این طرح در جلسه شورای شهر توسط مدیرعامل سازمان نوسازی داده شد و جلسات هماهنگی نیز با وزارت مسکن و بانک مرکزی انجام شد و با هماهنگی شورای شهر به شهرداری اجازه داده شد تا فروش متری مسکن را توسعه دهیم و امیدواریم در آینده نزدیک فاز دوم این طرح به اجرا در آید.

سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر افزایش جریمه مالیاتی و همچنین افزایش قیمت تاکسیها و نارضایتی تاکسیرانان گفت : این افزایش در یک بخش مربوط به افزایش 400 هزار تومانی تاکسیها بوده که توسط خودروساز صورت گرفته و بخشی دیگر نیز افزایش 300 هزار تومانی به دلیل تاخیر در واریز وجوه بوده که توسط سازمان امور مالیاتی صورت گرفته است که شهرداری تهران اعتراض خود را در هر دو بخش اعلام کرده است و امیدواریم با توجه به عنایت دولت به اقشار آسیب پذیر که تاکسیرانان نیز جزو آنها هستند، نسبت به این موارد تجدید نظر شود.

ایازی با اشاره به موضوع تعیین تکلیف گورستان برای تهران اظهار کرد: دو پیشنهاد وجود دارد اول آن که در ضلع شرقی گورستان بهشت زهرا زمینی 160 هکتاری وجود دارد که جزو زمینهای باقر شهر است و از زمانی که باقرشهر شهر شد اهالی آن شکایت کردند و مانع دفن اموات شدند و در صورتی که این مشکل توسط استانداری تهران و وزارت کشور برطرف شود مشکل تهران در این زمینه برای چندین سال حل می شود.

وی افزود: پیشنهاد دوم نیز در زمینهای "تلو " است که با پیگیری مجمع نمایندگان و سازمان حفاظت محیط زیست امیدواریم این مشکل برطرف شود.

مشاور عالی شهردار تهران در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری که مهمترین چالش تهران را اختلاف نظرهای میان شهرداری و مجموعه های دولتی می دانست گفت : در قانون اساسی قوا از هم تفکیک شده اند و شوراها نیز پیش بینی شده اند که توسط مردم  انتخاب شوند و شهردار توسط شوراها انتخاب شود که سه دوره است که این کار انجام شده و هر دوره مسائل خاص خود را داشته است .

وی افزود: در شهرداری سعی داریم تا جایی که می توانیم اشکال جدی ایجاد نشود و این اشکالات نیز با همکاری هر دو طرف برطرف می شود.

ایازی با بیان اینکه اختلافات مدیریتی با درک متقابل قابل حل است، افزود: شهردار تهران در موضوع تبصره 13 اعلام کرد که بهترین لایحه را در حمل و نقل عمومی دولت نهم تهیه کرده و مجلس هفتم نیز انقلابی ترین لایحه را به تصویب رساند و اشکال در اجرای آن است.

وی خاطرنشان کرد: ورود 3500 تاکسی و 250 اتوبوس به شهر تهران از روزنه های امیدی است که زمینه های همکاری را بیشتر و مشکلات را قابل حل می کند.

ایازی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه اگر همکاری دولت نباشد چالشهای تهران قابل حل خواهد بود یا خیر اظهار کرد: چالش لاینحلی برای تهران نیست و شاید با عدم همکاری دولت زمان بیشتری را بطلبد.

وی افزود : با توجه به اینکه تهران کلانشهر است نیازمند حمایت سه قوه است و باید تعامل دولت و مراجع قانونگذار باشد در غیر این صورت حل مشکلات زمان بیشتری را می ببرد.

ایازی با اشاره به موضوع جلسه امروز مجمع نمایندگان با شهردار تهران گفت: مهمترین مشکلی که در جلسه قبلی مجمع نمایندگان مطرح شد موضوع حمل و نقل عمومی بود که قرار شد در این دو هفته بررسی شود و در جلسه امروز این موضوع بررسی خواهد شد.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به اقدامات شهرداری در آستانه سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد : ستاد مهر رمضان با مشارکت دستگاههای مختلف طی سه ماه برای بررسی اوضاع ترافیکی این ایام تشکیل و نقاط ضعف سالهای گذشته شناسایی شده است. همچنین شبکه اتوبوسرانی نیز با همه توان و 7300 تا 7500 اتوبوس در سطح شهر خدمات می دهد هر چند مشکلاتی در زمینه سوخت CNG آنها داریم که امیدوتریم با همکاری ستاد حمل و نقل برطرف شود.

وی افزود: شبکه مترو و تاکسیرانی نیز با حداکثر توان خدمات می دهند .

مشاور عالی شهردار تهران در ادامه اظهار کرد : قرار است در 650 تقاطع شهر UPS نصب شود که پیش بینی می شود 450 تقاطع در این مدت به این سیستم مجهز شوند و همچنین در سطح مناطق نیز ستاد معین مدارس راه اندازی شده و ایمن سازی اطراف مدارس نیز با استفاده از تجهیزات لازم انجام شده است.

ایازی در ادامه با اشاره به ساخت تقاطعهای دو طبقه در تهران اظهار کرد: اولین محور دو طبقه ادامه بزرگراه امام علی است که قرار بوده عرض معبر 75 متر باشد اما به دلیل مشکلاتی که در تملک داشتیم عرض معبر 45 متری شد و 176 میلیارد تومان در این قسمت صرفه جویی شد و برای این که بتوانیم پاسخگوی شبکه های ارتباطی مهم باشیم طرح دو طبقه کردن را در برخی نقاط انجام دادیم که همه کارهای مطالعاتی آن انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به موضوع جلسه صبح شورای شهرداران گفت : دستوراین جلسه برف روبی بود که تمهیداتی برای زمستان امسال پیش بینی شده و معاونت خدمات شهری و شهرداران مناطق برنامه های خود را مطرح و چارچوبی مشخص شد که قرار است همه زیر مجموعه ها برنامه های خود را در این چارچوب اجرا کنند تا مانند زمستان سال گذشته مشکلی در این فصل نداشته باشیم .

کد خبر 749475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha