پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۰۶

رهبران مسلمان جامعه فرانسه امروز با وزیر کشور گفتگو می‌کنند

رهبران مسلمان جامعه فرانسه امروز با وزیر کشور گفتگو می‌کنند

وزیر کشور فرانسه امروز سه‌شنبه 16 مهر ماه با رهبران و نماینده جامعه مسلمانان فرانسه دیدار و گفتگو می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت، میشل آلیو ماری وزیر کشور فرانسه امروز با رئیس جدید شورای دینی مسلمانان فرانسه و نمایندگان شوراهای دینی منطقه‌ای مسلمانان دیدار و گفتگو می‌کند.

انتظار می‌رود دستورالعمل این دیدار، موضوعات متنوعی چون نیازهای درحال رشد و کمبودهای دیرینه مسجد برای مؤمنان مسلمان را در برگیرد. در برخی موارد، مسلمانان مجبور می‌شوند از اماکن موقت و زیرزمینی به عنوان محل اقامه نماز جماعت خود استفاده کنند.

همچنین اجازه مسجد ساخت در برخی مناطقی که از سوی مقامات محلی با مخالفت رو به رو شده در این جلسه به بحث گذاشته می‌شود. ضرورت افزایش ائمه جمعه و شرایط تحصیل آنها نیز به عنوان یکی از مسائلی است که امروز میان مقامات فرانسه و رهبران مسلمان در شهر پاریس مورد بحث و گفتگو خواهد بود.

فرانسه از مدتها پیش بر مسئله آموزش ائمه جمعه در فرانسه و آشنایی آنها با جامعه فرانسه به منظور ترویج ادغام مسلمانان و پرهیز از حضور ائمه جمعه خارجی و افراط‌گرا تأکید داشته است.

برنامه‌های آموزشی که برای 20 نفر از ائمه جماعات آغاز شده امروز مورد بحث قرار می‌گیرد.

ضرورت ارائه فضای بیشتر برای مسلمانان در قبرستانهای فرانسه، حملات نژاد پرستانه علیه مسلمانان و چندین حمله به قبرستانهای مسلمانان در طی سال جاری به عنوان نگرانی رهبران مسلمان مورد اشاره قرار می‌گیرند.

کد خبر 761443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha