پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۱۴

عملیات اجرایی سوخت رسانی به 3 نیروگاه پایان یافت

عملیات اجرایی سوخت رسانی به نیروگاه گیلان، شهید رجایی قزوین و دماوند توسط مدیریت مهندسی و طرحهای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران به اتمام رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، مجری این طرح با اعلام این خبر افزود: بهره برداری از این طرح نیمه آبان ماه جاری آغاز خواهد شد.

فریدون فیاضی ادامه داد: در این راستا، عملیات اجرایی احداث خطوط لوله جهت سوخت رسانی به این سه نیروگاه در قالب برنامه پیش بینی شده دو ماهه با صرف هزینه ای معادل 8 میلیارد و 900 میلیون ریال (در بخش اجرا) انجام شده است.

وی اضافه کرد: 5/3 کیلومتر خط لوله از خط سراسری ری - رشت عملیات ارسال سوخت مایع به نیروگاه گیلان، 200/5 کیلومتر خط لوله از خط سراسری ری - رشت عملیات سوخت رسانی به نیروگاه قزوین و 5/3 کیلومتر خط لوله ری - ساری عملیات سوخت رسانی به نیروگاه دماوند را انجام شده، همچنین قطر این لوله 12 اینچ است.

مسئول تدارکات مدیریت مهندسی و طرحهای شرکت در مورد لوله های مورد نیاز این پروژه نیز گفت: بخشی از لوله ها از انبار لوله خرم آباد، بخشی از انبار تدارکات ری و مابقی از لوله سازی اهواز تامین شده است.

حجت الله شایسته افزود: پوشش لوله توسط شرکت تولید لوله و پوشش سلفچگان انجام شده و جهت استفاده به محل های مورد نظر ارسال شده است.

وی تخصیص اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال جهت تامین لوله های مورد نیاز پروژه سوخت رسانی به نیروگاه نیشابور، گیلان، شهید رجایی، ارومیه و دماوند خبر داد و گفت: در خصوص سوخت رسانی به نیروگاه سنندج و بندرعباس در حال تهیه لوله های مورد نیاز هستیم.

کد خبر 771810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha