سید کاظم دلخوش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی مجلس که با حضور وزیراقتصاد و اعضای کارگروه طرح تحول دولت برگزار شد توضیح داد: در این جلسه گزارش مرکز پژوهشهای مجلس از مدلهای پیشنهادی دولت که با حضور کارشناسان و اساتید دانشگاه بررسی شده بود ارائه شد.
به گفته وی اعضای کمییسون مجلس در این دیدار بر ضرورت تشکیل جلسات مشترک با رئیس جمهور برای بررسی جزئیات هدفمند کردن یارانه ها و اجرای طرح تحول تاکید کردند.
مخبر کمیسیون ویژه مجلس بحث پیرامون کاهش قیمت نفت و اثرات آن بر اقتصاد ایران و وضعیت مالی کشور همچنین تحولات اقتصادی منطقه و جهان را از دیگر موارد مورد بحث در جلسه امروز این کمیسیون با مسئولان اقتصادی دولت برشمرد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا طبق گفته محمدرضا فرزین سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی دولت که از توافق مرکز پژوهشهای مجلس و این کارگروه خبر داده و اعلام کرده بود که لایحه هدفمند کردن یارانه ها امروز در کمیسیون ویژه مجلس نهایی خواهد شد گفت : خیر، موضوع توافق در میان نبود بلکه صرفا گزارشات ارائه شد.
دلخوش با اشاره به اینکه قرار شده است دولت هر چه زودتر لایحه هدفمند کردن یارانه ها را به مجلس ارائه کند تاکید کرد: موضوع باید در بحثهای کارشناسی پیگیری شود و نتیجه نهایی هنوز مشخص نیست.
نظر شما