پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۲۴

علیزاده ‌در گفتگو با مهر:

"پرواز یک رویا" بدون اجازه کارگردان و تهیه‌کننده تغییر کرد

"پرواز یک رویا" بدون اجازه کارگردان و تهیه‌کننده تغییر کرد

کارگردان فیلم تلویزیونی "پرواز یک رویا" از پخش فیلم از شبکه دو و حذف برخی صحنه‌ها، تغییر محتوی و اضافه شدن موسیقی بدون اطلاع و اجازه خود و تهیه‌کننده ابراز نارضایتی کرد.

فرهاد علیزاده آهی در این باره به خبرنگار مهر گفت: از پخش این فیلم به شدت ناراحتم. فیلمنامه "پرواز یک رویا" در شبکه دو تصویب و هر بار با نظارت مهدی فرجی مدیر شبکه و رحمان سیفی آزاد سرپرست گروه فیلم و سریال بازنویسی شد، حتی چند بار فیلم را تدوین و اصلاحات مورد نظر شبکه را اعمال کردیم. اما وقتی فیلم پخش شد دیدیم کلیت آن تغییر کرد.

وی در ادامه افزود: در واقع شبکه دو بدون آنکه به من یا تهیه‌کننده خبر بدهد صحنه‌ها و دیالوگ‌هایی را حذف کرد، محتوا و حتی موسیقی را نیز تغییر داد. در حالی که خود شبکه راش‌های فیلم‌ را دیده بود. نمی‌دانم چرا شبکه به شکل عجیب و غریبی "پرواز یک رویا" را پخش کرد.

این کارگردان گفت: مضمون "پرواز یک رویا" طوری نبود که تا این حد جرح و تعدیل شود. فکر می‌کنم چون برنامه‌های رمضان تلویزیون با انتقاد مواجه شده حالا ساده‌ترین راه را انتخاب کرده و خودشان کلیت فیلم را تغییر می‌هند. هیچکس هم جوابگو نیست. نوشتن نامه‌ اعتراض‌آمیز هم فایده ندارد، چون دوستانی قبل از ما این کار را انجام دادند و به نتیجه نرسیدند.

علیزاده آهی ادامه داد: "پرواز یک رویا" را یک گروه متخصص کار کرده بودند، اما عده‌ای در حالی که سلایق هنری ندارند این تغییرها را در آن انجام دادند. من از دست‌اندرکاران فیلم عذر می‌خواهم که اینقدر بد شده است. این روزها مشغول نگارش فیلمنامه "رنگ صبح" هستم که هنوز تهیه‌کننده آن مشخص نشده است.

فیلم تلویزیونی "پرواز یک رویا" جمعه 24 آبان‌ماه ساعت 17:30 از شبکه دو روی آنتن رفت. این فیلم به تهیه‌کنندگی محمدرضا تختکشیان با نقش‌آفرینی ستاره اسکندری، بهرام ابراهیمی، فرشته سرابندی، ساقی زینتی و منظر لشگری ساخته شده است.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: الهه با پسر پنجساله خود در منزل مادر بیمارش زندگی می‌کند. او دارای نیروی اثربخش دعا درباره دیگران است و فرزندش باید عمل شود. روزی به او خبر می‌دهند برای پسرش قلبی پیدا شده است...

کد خبر 783244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha